0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Bluetooth Слушалки MINDBEAST Bluetooth Со Поништување На Бучава И Силен Бас-Пренослив И Лесен со 36 Часа Траење На Батеријата-Компатибилен Со iPhone, Samsung, Android, КОМПЈУТЕР И Уреди За И?

Bluetooth Слушалки MINDBEAST Bluetooth Со Поништување На Бучава И Силен Бас-Пренослив И Лесен со 36 Часа Траење На Батеријата-Компатибилен

DEN 575.84
Во магацинот.

Тековен

НАПРЕДНО ОТКАЖУВАЊЕ НА БУЧАВАТА и СУПЕРИОРЕН ЗВУК НА БАС - нашите ушни слушалки блокираат 90% од надворешниот шум, обезбедувајќи исклучителна изолација на бучава и ви овозможуваат целосно да се потопите во вашата музика или игри Нашиот премиум чип произведува силен бас и јасен, јасен квалитет на звукот за крајно искуство со слушање. ПРЕНОСЛИВ и ЛЕСЕН СО 36 ЧАСА ТРАЕЊЕ на БАТЕРИЈАТА - Нашите безжични слушалки се изградени со лесни материјали и доаѓаат со компактна кутија за полнење која обезбедува до 36 часа траење на батеријата, што ги прави совршени за употреба во движење. ЛЕСНИ КОНТРОЛИ НА ДОПИР и УНИВЕРЗАЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ - нашите слушалки имаат контролен панел на допир што ви овозможува лесно да ја контролирате вашата музика и да повикувате гласовни асистенти како Гугл, Алекса и Сири. Тие се компатибилни со Apple, Samsung, Android, КОМПЈУТЕР и други паметни уреди, што ги прави разноврсен и суштински придружник за секоја активност. СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ и ДОПОЛНИТЕЛНИ СОВЕТИ ЗА ЗАМЕНА - нашите слушалки доаѓаат со три различни големини на совети за уши за да обезбедат удобно и сигурно вклопување, без разлика дали вежбате, трчате или само се релаксирате. Вклучената кутија за полнење, исто така, обезбедува дополнителна заштита и погодност. СПАРУВАЊЕ ВО ЕДЕН ЧЕКОР и ПОВРЗУВАЊЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ-Нашите bluetooth слушалки автоматски се спаруваат со вашиот уред веднаш штом ќе ги извадите од куќиштето за полнење, за да можете да уживате во поврзување без проблеми и моментален пристап до вашата музика или повици. Тие се совршени за игри, патувања и секојдневна употреба. НАПРЕДНО ОТКАЖУВАЊЕ НА БУЧАВАТА и СУПЕРИОРЕН ЗВУК НА БАС - нашите ушни слушалки блокираат 90% од надворешниот шум, обезбедувајќи исклучителна изолација на бучава и ви овозможуваат целосно да се потопите во вашата музика или игри. Нашиот премиум чип произведува силен бас и јасен, јасен квалитет на звукот за крајно искуство со слушање. ПРЕНОСЛИВ и ЛЕСЕН СО 36 ЧАСА ТРАЕЊЕ на БАТЕРИЈАТА - Нашите безжични слушалки се изградени со лесни материјали и доаѓаат со компактна кутија за полнење која обезбедува до 36 часа траење на батеријата, што ги прави совршени за употреба во движење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата