0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ротационен пневматски воздушен цилиндер, алуминиумска легура отпорна на 'рѓа висока цврстина 190 степени прилагодлив ротирачки воздушен цилиндар за опрема за авто?

Ротационен пневматски воздушен цилиндер, алуминиумска легура отпорна на 'рѓа висока цврстина 190 степени прилагодлив ротирачки воздушен

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

[Голема излезна сила] Воздушниот цилиндер е дизајниран со ролери, со голема излезна сила, перформансите на запечатување ќе се подобрат автоматски со зголемувањето на притисокот [Функција за дизајн] Вграден во магнетски прстен, може да се инсталира со магнетски прекинувач. Цилиндерот е со двојно дејство, наизменично снабдување со воздух од двете страни на клипот, една или две патни излезни сили. [Широка примена] Цилиндерот е широко користен во опрема за автоматизација во лесната индустрија, хемиската индустрија, текстилот, електрониката, машините и другите индустрии. [Алуминиумска легура направена] Цилиндерот е изработен од алуминиумска легура, која е цврста, тешко да се кородира и 'рѓа, може да работи нормално во висока и ниска температурна околина и има можност за и вода. [Прилагодлив агол] Ротациониот цилиндер користи единица за прилагодување на аголот и може да се прилагоди за 0 до 190 степени, замав е непречено и точен. [Прилагодлив агол] Ротациониот цилиндер користи единица за прилагодување на аголот и може да се прилагоди за 0 до 190 степени, замав е непречено и точен. [Функција за дизајн] Вграден во магнетски прстен, може да се инсталира со магнетски прекинувач. Цилиндерот е со двојно дејство, наизменично снабдување со воздух од двете страни на клипот, една или два патна излезна сила. [Алуминиумска легура направена] Цилиндерот е изработен од алуминиумска легура, која е цврста, тешко да се кородира и 'рѓа, може да работи нормално во висока и ниска температурна околина и има можност за и вода. [Голема излезна сила] Воздушниот цилиндер е дизајниран со ролери, со голема излезна сила, перформансите на запечатување ќе се подобрат автоматски со зголемување на притисокот.

Параметри на производот

Item Type:
Rotary Pneumatic Air Cylinder
Material:
Aluminum Alloy
Model MSQB 10A MSQB 20A MSQB 30A :
Inlet Thread Hole M5x0.8 M5x0.8 G1/8 :
Allowable Motion Energy (J) 0.007 0.025 0.048 :
Stable Swing Time Adjustment Range in Action (S/90°) 0.2-1 0.2-1 0.2-1 :
Use Fluid Air :
Maximum Service Pressure 1MPa :
Minimum Service Pressure 0.1MPa :
Ambient Temperature and Operating Fluid Temperature 0-60℃ (Non Condensing) :
Angle Adjustment Range 0-190° :
Maximum Swing Angle 190° :
Cylinder Inner Diameter D15 D18 D21 :
Port Size End Face Piping M5x0.8 M5x0.8 G1/8 :
Side Piping M5x0.8:
How to Use:
Take out the product and use it after installation.:
Package List:
1 x Rotary Pneumatic Air Cylinder:

Стоката во категоријата