0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
WSSBK Clamshell Тип Висока Нога Кујна Ѓубре Може Висок Ѓубре Канта Ѓубре Кутија За Складирање Отпад Кофа Бања Тоалет Соба

WSSBK Clamshell Тип Висока Нога Кујна Ѓубре Може Висок Ѓубре Канта Ѓубре Кутија За Складирање Отпад Кофа Бања Тоалет Соба

DEN 3286.40
Во магацинот.

Тековен

притискање на копчето, лесно за Дизајнот на капакот може лесно капакот без допирање на кеси за ѓубре и ѓубре за да го блокира ѓубрето за домаќинство. Со ширина од само 19,6 см, може да се стави во мал неискористен простор за целосно искористување на просторот. Опсег на примена : тоалети, бањи, хотели, ресторани и други места. Зголемување на статив, нема потреба да се наведнуваат, поудобно да се исфрли ѓубрето. притискање на копчето, лесно за .Дизајнот на капакот може лесно капакот без допирање на кеси за ѓубре и ѓубре за да го блокира ѓубрето за домаќинство.Со ширина од само 19,6 см, може да се стави во мал неискористен простор за целосно искористување на просторот.Опсег на примена : тоалети, бањи, хотели, ресторани и други места.Зголемување на статив, нема потреба да се наведнуваат, поудобно да се исфрли ѓубрето.Спецификација : Име : Висока Корпа За Отпадоци Материјал : Ppcapacetace : 15 LSize : 332 * 196 * 485 mmcolor : како што е прикажано вклучено пакување : 1 * Високиот Ѓубре Може да Забележи : 1.

Параметри на производот

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Use this recycle bin in your office, bathroom, bedroom, etc. :

Стоката во категоријата