0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ангоили 20 парчиња Кука За Чевли Закачалка За Ѕидни Алишта Големи Куки Повеќенаменски Закачалки За Велосипеди Закачалки За Чевли За Закачување На Ѕид Решетка За Че?

Ангоили 20 парчиња Кука За Чевли Закачалка За Ѕидни Алишта Големи Куки Повеќенаменски Закачалки За Велосипеди Закачалки За Чевли

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Пластика Куки За Закачување чевли : Специјално дизајнирани за прикажување или чување чевли, едноставни практични. Плакарот Ѕид Куки : Изработени од пластичен материјал,, не е лесно да се, сервис време. Ѕид Закачалка За Чевли : Погоден за дома, продавница за чевли, трговски центар, употреба во супермаркет. Закачалка за чевли за плакарот : Изработена од пластичен материјал, издржлива, не е лесна за кршење, време на сервисирање. Куки За Прикажување чевли : закачалката За Чевли е изработена од пластичен материјал, таа е здрава и издржлива. Список на пакети 20 х Карактеристики На лавиците за чевли-Погодни за секое место, Може да се носат при патување, удобна и концизна закачалка за чевли за плакарот. - Едноставен и светол изглед, многу погоден за закачалки за велосипеди за складирање чевли. - Материјал : Пластична закачалка за чевли за продавница. - Стабилна и безбедна закачалка која може да собере чевли со различни големини куки за сушење чевли. - Лесен за инсталирање и расклопување, супер удобна закачалка за ѕидни чевли.

Параметри на производот

Стоката во категоријата