0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Брукс 50 парчиња мелница за мелење //// kook sander дрво подлога и диск за полирање за полирање за полирање со агол

Брукс 50 парчиња мелница за мелење //// kook sander дрво подлога и диск за полирање за полирање за полирање со агол

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Диск за пескарење од 5 инчи- Пакетите обезбедуваат различна хартија за песок од одделение за да ги задоволат вашите различни потреби за полирање Диск за пескарење на мелница- со компактен облик, лесен и преносен, заземајте простор и можете да ги ставите насекаде. Влошки за пескарење- Диск за пескарење на хартија од алуминиум има голема отпорност и цврстина на абразија, што може да ја подобри ефикасноста на мелење. Додатоци за заварување- Влошките за дискови за пескарење се широко за машини, светлосна индустрија, метално, дрво за автоматско тело и други материјали. Подлога за пескарење- Доволна количина и различна оценка за вашата дневна употреба, или практични и нежни подароци за оние кои се дрвокрадци. Brewix Package вклучуваат дискови за пескање од 10 x 80 10 x дискови за пескарење 120 10 x дискови за пескарење 240 10 x дискови за пескарење 320 10 x дискови за пескарење 600 Characteristics -Големина : 12.91x0 Поддршка за потпирање на дискови за пескање под -боја : кафе Подлога за пескарење-Диск за пескарење на хартија од алуминиум има голема отпорност и цврстина на абразија, што може да ја подобри ефикасноста на мелење од 5 инчи за пескарење. Сочината количина и различна оценка за вашата дневна употреба, или практични и нежни подароци за оние кои се мелница за мелница за дрвокрадци Диск.

Параметри на производот

80, 120, 240, 320, 600 sander attachment for drill:
-The sanding discs for angle grinder work better for aggressive sanding, high efficiency and cost saving sandpaper drill attachment.:
Goods Information:
sanding pad It is made of alumina and paper material, which is safe, and good in texture.5 inch sanding disc This sandpaper has good water resistance and flexibility, is safe and wear-resistant, and has an excellent polishing effect.grinder sanding disc These sanding disc is simple and convenient to use, also a nice polishing tool for wood, metal :

Стоката во категоријата