0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Dkardu USB A до B кабел УСБ -печатач Кабел USB 3.0 Type A Meal A до B машки скенер за печатач за печатач за кабелот за Canon For Brother For Samsung за HP за Epson, 3M/9,84ft

Dkardu USB A до B кабел УСБ -печатач Кабел USB 3.0 Type A Meal A до B машки скенер за печатач за печатач за кабелот за Canon For Brother For

DEN 134.24
Во магацинот.

Тековен

✅ [Applicaton] : УСБ -печатачот се користи за компјутер или тетратка за да се поврзе со печатачот Широко се користи за Arduino, за сина боја, за брат, за канон, за сајбер-моќ, за Dell, за Epson, за Fujitsu, за HP, за Iogear, за Lexmark, за M-Audio, за Samsung, итн.0 може да пренесе податоци од 5 Gbps на 20 Gbps, максималната брзина на пренесување е 10 пати побрза од стандардниот 2,0 USB. ✅ [Висок квалитет на материјал] : Комбинацијата на златни позлатени конектори, голи бакарни проводници и фолија и плетенки штитови обезбедува супериорни перформанси на кабелот, трансфер на податоци без грешки и брзи брзини на полнење. Премиум ПВЦ-јакни кабли можат да се флексираат повеќе пати за подобра безбедност на кабелот. ✅ [Ве молиме, забележете] : За да постигнете 3,0 брзини, сите ваши уреди треба да имаат 3,0 порти (компјутери, кабли и печатачи). Ако вашиот компјутер има 2.0 USB порта, вашиот кабел е 3,0, а вашиот печатач е 3,0, ќе погодите 2,0 брзини. ✅ [Содржина на пакетот] : 1 персонален кабел за печатач USB 3 метар. Спецификација : Конектор А : УСБ тип А машки конектор Б : УСБ тип Б машки материјал : Метал ткаена мрежа + алуминиумска фолија Должина на кабелот : 3 M/9.

Параметри на производот

Connector A:
USB type A male
Connector B:
USB type B male
Material:
metal woven mesh + aluminum foil
Cable Length:
3M/9.84FT
Color:
black
USB 3.0 printer cable backward compatible with USB 2.0, 1.1, 1.0 computer USB ports:
Features:
1. USB 3.0 printer cable backward compatible with USB 2.0, 1.1, 1.0 computer USB ports.:
2. Foil braid shielding makes this resilient cable long-term use without noise or signal loss and It protects against RF/EM interference, keeping a clear signal with little bandwidth loss.:
3. Durable and flexible PVC jacket and corrosion-resistant connector ensures secure fit & easy cable handling.:
Reminder:
To achieve 3.0 speeds, all your devices should have 3.0 ports (computers, cables, and printers). If your computer has a 2.0 USB port, your cable is 3.0, and your printer is 3.0, you'll hit 2.0 speeds.
Package Included:
1 x USB printer cable :

Стоката во категоријата