0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Загреана Машина За Чистење, Висока Ефикасност Против Лизгање Алуминиум Нерѓосувачки Челик Ултразвучно Чистење Накит Со Тајмер За Хардверска Алатка

Загреана Машина За Чистење, Висока Ефикасност Против Лизгање Алуминиум Нерѓосувачки Челик Ултразвучно Чистење Накит Со Тајмер За Хардверска

DEN 193.60
Во магацинот.

Тековен

ТАЈМИНГ и ГРЕЕЊЕ : ултразвучното средство за чистење може да се постави за време на чистење од 0 до 30 минути, а температурата на греењето е прилагодлива од 0 до 80€ КОНТРОЛИРАН ИЗЛЕЗ НА ВОДА : вистинскиот дренажен конектор на ултразвучниот чистач дизајниран со вентил, може да ја контролира брзината на излезот на вода. ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : Постојаната моќност и температура обезбедуваат висока чистота на предметот за чистење, подобрувајќи ја точноста на чистењето на објектот. РАЗУМЕН ДИЗАЈН : рачките од двете страни на машината за чистење го олеснуваат движењето. Горниот капак спречува губење на топлина и ја намалува бучавата. Четири долни гумени стапала обезбедуваат стабилност. ПРИМЕНЛИВИ ПРЕДМЕТИ : оваа загреана машина за чистење може да се користи за , обетка, часовник, очила, очила за сонце, хардверска алатка итн. ТАЈМИНГ и ГРЕЕЊЕ : ултразвучното средство за чистење може да се постави за време на чистење од 0 до 30 минути, а температурата на греењето е прилагодлива од 0 до 80€. ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : Постојаната моќност и температура обезбедуваат висока чистота на предметот за чистење, подобрувајќи ја точноста на чистењето на објектот. РАЗУМЕН ДИЗАЈН : рачките од двете страни на машината за чистење го олеснуваат движењето. Горниот капак спречува губење на топлина и ја намалува бучавата. Четири долни гумени стапала обезбедуваат стабилност. КОНТРОЛИРАН ИЗЛЕЗ НА ВОДА : вистинскиот дренажен конектор на ултразвучниот чистач дизајниран со вентил, може да ја контролира брзината на излезот на вода. ПРИМЕНЛИВИ ПРЕДМЕТИ : оваа загреана машина за чистење може да се користи за , обетка, часовник, очила, очила за сонце, хардверска алатка итн.Спецификација : Тип На Ставка : Ултразвучно Чистењематеријал : Алуминиум, Нерѓосувачки Челик Капацитет : 3200m LUltrasonic Фреквенција : 40k Hz Number На Трансдуцери : 2time Поставување : 0-30 Минути Температура На Загревање : 0 quo 80wultrasonic Моќ : 120wultrasonic Power : 120wultrasonic Моќ : 120wuse : Злато, , обетка, часовник, очила, очила за сонце, алатка, Четка За заби, Протези, Заштитник За Заби, Четка За Шминка, Паричка Итн.

Параметри на производот

Item Type:
Ultrasonic Cleaner
Material:
Aluminum, Stainless Steel
Capacity:
3200mL
Ultrasonic Frequency:
40kHz
Number of Transducers:
2
Time Setting:
0-30 Minutes
Heating Temperature:
0℃ to 80℃
Heating Power:
100W
Ultrasonic Power:
120W
Use:
Gold, , earring, watch, glasses, sunglasses, tool, toothbrush, dentures, tooth protector, makeup brush, coin, etc.
How to Use:
Operate according to the user manual.:
packing list:
1 x Ultrasonic Cleaner:
1 x Cover:
1 x Basket:
1 x User Manual:
1 x Power Cable:
Note:
Daily Maintenance:
1. First, for the internal water tank, use the handle to remove the water tank from the base.:
2. Pour water into the water tank (half the maximum line of the water tank), and then clean it with a soft sponge. Please be careful not to wet the power connection at the bottom of the water tank.:
3. After cleaning, pour out water several times until it is clean.:
4. When it is difficult to remove stains on the outer surfaces of the water tank and base, please wipe them with a clean cloth dipped in water.:
5. Be careful not to allow water to seep into the plug and power connection. After wiping, :

Стоката во категоријата