0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабел за сплитер на вентилаторот со 4-пински вентилатор Yacsejao 4-пински PWM кабел за проширување на вентилаторот за вентилатор од 1 до 3 конвертор за компјутер ATX Case 4-PIN/3-?

Кабел за сплитер на вентилаторот со 4-пински вентилатор Yacsejao 4-пински PWM кабел за проширување на вентилаторот за вентилатор од 1 до 3

DEN 143.84
Во магацинот.

Тековен

Cable PWM Кабел за сплитер на вентилаторот】 жиците се 10,5 ”/27cm , 4pin машки приклучок до 4 пински женски приклучок со 2 парчиња * 3pin женски приклучок за вентилатори на компјутер РЕАЛИЗИРАЕ 3 вентилатори напојувани со 1 интерфејс со регулирање на брзината. 【Широко компатибилен】 Овој кабел за сплитер на моќност на вентилаторот PWM може да обезбеди напојување за вентилатори за ладење на компјутери, ладилници на процесорот, вентилатори на графичкиот процесор, вентилатори на PWM, ATX Case, 3 Pin/4 PIN вентилатори за ладење итн. Кабелот за проширување на моќноста на вентилаторот нуди поголема флексибилност и ја прави врската полесна помеѓу матичната плоча и вентилаторите за ладење. 【Безбедни и сигурни】 Ова продолжување на каблите на вентилаторот е конструирано со чисти бакарни проводници, флексибилни најлонски плетенки за сигурни перформанси на поддршка на вентилатори за ладење на компјутер со доволно напојување. 【Белешка】 Ве молиме, проверете дали заглавието на вентилаторот на матичната плоча е способна за дополнително електрично оптоварување пред да го купите. Кабелот за сплитер на моќност на вентилаторот PWM обезбедува доволна должина за поврзување на компјутерски матични плочи и вентилатор за ладење на процесорот, вентилатори на RGB, ладилници на процесорот, вентилатори на PWM, ATX Case 3 PIN или 4 PIN вентилатори итн. Брзо надградба на вентилаторот за ладење на вашиот компјутер за доволно моќност преку 4pin 3pin женски и 4pin женски и 4pin машки конектори.

Параметри на производот

11*0.12TS :
Conductor material:
tinned copper
Wire Outer Diameter:
OD1.4mm
Rated Temperature:
80℃
Color:
black
Function:
Make the computer fan share an interface to realize power supply and PWM speed control, lengthen and extend the motherboard 4pin interface.
4Pin male splitter wire connection:
4Pin:
Blue, Yellow, Red, Black
3Pin:
Blue, Red, Black
Package Include:
2 pcs 4Pin 1 to 3 Ways PWM Fan Splitter Cable :

Стоката во категоријата