0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
GWHOLE 30 Сет На Кристално Бел Ангел Дизајн Приврзок За Клучеви Сет, Ангел Крило Приврзок Со Ви Благодариме Тагови Жица Органза Торба Гостин Враќање Подароци За Крштев?

GWHOLE 30 Сет На Кристално Бел Ангел Дизајн Приврзок За Клучеви Сет, Ангел Крило Приврзок Со Ви Благодариме Тагови Жица Органза Торба

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Висококвалитетни краеви Изработени од легура на цинк, не се лесни за гребење и избледување Доаѓа со цврста и издржлива крафт-хартија, проѕирна тврда торба за предиво. НАЈДОБРИ ЖЕЛБИАнгел се залага за заштита и потковица значи среќа, која може да ги испрати најдобрите желби на вашите гости, бебе деца, соработници, медицинска сестра и сите други луѓе што ги сакате. САМОСТОЈНИ ПОДАРОЦИовие кеси за органза можат да соберат бонбони, чоколадо и други ситници. Ангелските приврзоци за клучеви можат да висат на жиците или другите кутии за услуги што ви се допаѓаат. НАПРАВЕТЕ САМИ вашите персонализирани подароци. ПРИЛИКИовие симпатични мали подароци се погодни за многу религиозни настани, како што се туш за бебиња, невестински туш, крштевка , свадба, годишнина, денот на вљубените, дипломирање, спомен, подароци за медицинска сестра на големо, подароци на соработници на големо и сл. ШТО ДОБИВАТЕ ke 30 ангел кристал привезоци; 30 ви благодариме тагови и 30 органза подарок кеси. Спецификации : Материјал : АБС + Боја На Легура На Цинк : јасна Големина : како што е прикажано на Сликата Забелешка : поради рачно мерење, ве молиме дозволете грешка од 1~2мм.

Параметри на производот

Стоката во категоријата