0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Wenfo 200pcs 1 ”Grit 80# Подлога за поддржувачи на шкурка, дискови за пескање на кука и јамка шкурка, комплет за подлога за пескање, сунѓерски перничиња за ротациони алатки з?

Wenfo 200pcs 1 ”Grit 80 Подлога за поддржувачи на шкурка, дискови за пескање на кука и јамка шкурка, комплет за подлога за пескање, сунѓерски

DEN 271.84
Во магацинот.

Тековен

【Материјал, големина, форма】- главен материјал : абразивни материјали; дијаметар : 1 ”(25мм); решетка : 80# 【EFFECT】- Industrial grade sandpaper, selected material, Seiko to build.The granules are full and evenly distributed, the electrostatic sand is planted, the sand is not dropped at will, and it is not easy to crack.Grinding force is strong, Ефектот е значаен и екстремно отпорен на абење. Lifeивотот на услугата е исто така долг. 【Користење】- широко користено во дрво, метал, жад, ракотворби, полирање на боја и други полиња. Исклучено за мелење на дрво, полирање на лим, отстранување на метални 'рѓа, отстранување на автомобилската' рѓа, мелење на процеси, мелење на жад. 【Погодно и практика- широко користена, лесно мелење, време- и заштеда на труд, удобна замена. 【По продажбата】- гаранција за квалитет. Ние сме посветени да обезбедиме одлична услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас. Ние ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме вашиот проблем. 【Материјал, големина, форма】- главен материјал : абразивни материјали; дијаметар : 1 ”(25мм); решетка : 80#. 【EFFECT】- Industrial grade sandpaper, selected material, Seiko to build.The granules are full and evenly distributed, the electrostatic sand is planted, the sand is not dropped at will, and it is not easy to crack.Grinding force is strong, Ефектот е значаен и екстремно отпорен на абење. Lifeивотот на услугата е исто така долг. 【Користење】- широко користено во дрво, метал, жад, ракотворби, полирање на боја и други полиња. Исклучено за мелење на дрво, полирање на лим, отстранување на метални 'рѓа, отстранување на автомобилската' рѓа, мелење на процеси, мелење на жад.

Параметри на производот

Стоката во категоријата