0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
PLPLAAOO најлонска торба за рака, преносни мултифункционални спортови на отворено, водоотпорен водоотпорен водоотпорен спортски спортови за мобилна рака, мулти -паке?

PLPLAAOO најлонска торба за рака, преносни мултифункционални спортови на отворено, водоотпорен водоотпорен водоотпорен спортски

DEN 127.84
Во магацинот.

Тековен

Мулти -пекетите ја елиминираат неволјата на повеќе шанси и краеви Може лесно да се носи на раката. Торбата со рака може да има кој било мобилен телефон, 6 инчи, компатибилен за i OS 6, 6 S, 7, 8, x, за Samsung S7, S8, S9, S10, Plus, Note 5 To Note 10, за One Plus 5 T, 6 T. 100% водоотпорен, проток, совршен спортски партнер, целосен отпорен на временски услови. Чувајте ги вашите предмети безбедни и проверете дали остануваат суви во секое време, без разлика дали е пот или дожд. Обезбедува безбедност на вашите работи, ја обезбедува вашата безбедност преку својата единствена рефлективна лента. Дури и во темна околина, блицот на ленти може да ви помогне да останете видливи. Во зависност од нивото на удобност, може да се врзува за вашата рака или половината. Издржливи, за разлика од многу други прегратки и клипови за мобилни телефони, можете да се потпрете на високо -квалитетни материјали за да го заштитите вашиот имот. Дури и под директна сончева светлина, нема да се истроши затоа што е изработено од високо -квалитетни материјали отпорни на сонце. Флексибилен и лесен дизајн, има долга прилагодлива лента за рамо што ќе ги задржи рацете удобни, не премногу тесни или премногу лабави. Поради неговата мала тежина, ова ќе ве задржи пријатно за време на спортските активности без да ве спречи. Мулти -пекетите ја елиминираат неволјата на повеќе шанси и краеви. Може лесно да се носи на раката. Торбата со рака може да има кој било мобилен телефон, 6 инчи, компатибилен за i OS 6, 6 S, 7, 8, x, за Samsung S7, S8, S9, S10, Plus, Note 5 To Note 10, за One Plus 5 T, 6 T. 100% водоотпорен, проток, совршен спортски партнер, целосен отпорен на временски услови. Чувајте ги вашите предмети безбедни и проверете дали остануваат суви во секое време, без разлика дали е пот или дожд. Обезбедува безбедност на вашите работи, ја обезбедува вашата безбедност преку својата единствена рефлективна лента. Дури и во темна околина, блицот на ленти може да ви помогне да останете видливи. Во зависност од нивото на удобност, може да се врзува за вашата рака или половината. Издржливи, за разлика од многу други прегратки и клипови за мобилни телефони, можете да се потпрете на високо -квалитетни материјали за да го заштитите вашиот имот.

Параметри на производот

Condition:
100% brand new
Item type:
 Arm Bag
Material:
 Nylon Fabric
Weight:
Approx. 62g 
Product model:
large 5.1 inch-6 inch
Product arm circumference:
arm country is suitable between 18-34cm/7.1-13.4in (freely adjustable)
Application:
mountaineering, running, yoga, fitness and other sports
Feature of product:
1. It adopts high-grade rhombus pattern fabric, which is waterproof, shockproof and high elasticity.:
2. The multi-pocket design is convenient for loading mobile phones, MP3s, keys, banknotes, etc., which provides convenience for your morning exercises.:
3. When outdoor sports, gymnasium fitness, going out, shopping or when the weather is hot, bring a small bag and you can go wherever you want.:
Package List:
1 x Arm Bag

Стоката во категоријата