0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Зеродеко 2 Комплети Велигденски Послужавник За Јајца Гроздобер Послужавник Кекси Стојат Украс За Кекси Дрвени Јајца За Складирање Дрвена Послужавник За Јајца Вел?

Зеродеко 2 Комплети Велигденски Послужавник За Јајца Гроздобер Послужавник Кекси Стојат Украс За Кекси Дрвени Јајца За Складирање

DEN 1320.00
Во магацинот.

Тековен

ВЕЛИГДЕНСКИ УКРАСИ за МАСА Фин процес, чувство на мазна рака, многу лесен за употреба, практичен и удобен ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЈАЈЦА изработен од материјал од висока класа, кој може да ја издржи терминската употреба. ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СКЛАДИРАЊЕ ДЕКОР Фината изработка обезбедува работен век и добар заштитен ефект. ЗАЈАК ЗАЈАЧЕ ОРНАМЕНТИ Карактеристики на едноставен стил, ова јајце послужавник е полн со едноставна убавина. Обезбедете ја безбедноста и редоследот на јајцата. ДРЖАЧ ЗА ДРВЕН КОНУС ова е практичен сад за јајца може да собере повеќе од едно јајце, многу корисно за вас дома. Пакет Листа 2 х комплети Лавици За складирање јајца Карактеристики-решетката за јајца е изработена од врвен материјал, што може да биде за Време На Диспензерот За Велигденски Јајца. - Додека чувате јајца, може да биде и за украсување во вашата кујна. Може добро да го украси вашиот фрижидер Велигденска Дрвена Решетка За Јајца. - Боја : Кафеава Дрвена На пр. Држач-Големина : тркалезна : 20, 00Х20, 00Х13, 00см/7, 86Х7, 86Х5 Решетка За Складирање Велигденски Јајца. - Фината изработка за полирање обезбедува заоблена и мазна површина без држач за прикажување на кекси со брус. - Можете да ги поставите јајцата безбедно и цврсто, што спречува случајно кршење На Садот за Јајца во Домаќинството.

Параметри на производот

Стоката во категоријата