0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ВИИДА Морген Кастен Нерѓосувачки Челик Кутија За Ручек Складирање-Истекување, Слободен Мини Кутија, Тешки, Силиконски Капак - за Оброци &засилувач; Закуски, За Возр?

ВИИДА Морген Кастен Нерѓосувачки Челик Кутија За Ручек Складирање-Истекување, Слободен Мини Кутија, Тешки, Силиконски Капак - за

DEN 368.00
Во магацинот.

Тековен

Отпорна НА ИСТЕКУВАЊЕ И ПРЕНОСЛИВА кутија ЗА ручек СЕ-ВО-ЕДНО е подготвена за кампување, пикник, во канцеларија, го именувате, нашата кутија за ручек е подготвена за секоја авантура секогаш кога и каде и да ви даде мир на умот дека вашите оброци остануваат безбедни Лесен И ГОЛЕМ ПАКЕТ СО ВОЛУМЕН од 1000 мл (33,8 мл) колку што ви треба за да го започнете денот на десната нога. Доаѓа СО МИНИ КУТИЈА од 220 мл (7,4 мл) ВНАТРЕ работи како сад за ужина или ги одвојува вашите сосови, облекување, овошје и други течности. Премиум 316 тела од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК се познати по својата цврстина и издржливост. Без штетни материи кои најчесто се наоѓаат во пластичните садови. СИЛИКОНСКИ КАПАЦИ БЕЗ ХРАНА И ОЛОВО со дизајн на едно тело гарантирано дека ќе ја одржувате вашата храна свежа и безбедна каде и да одите. Двата материјали се ОДОБРЕНИ ОД СГС. МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДНО за чистење без проблеми и без стрес.

Параметри на производот

Стоката во категоријата