0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Гостин 2 Чувар На Пот, VR Маска За Пот, Капак За Штитник За Пот За Oculus Потрагата 2 Pro, Oculus Потрагата 2, HTC Vive, PSVR, Опрема VR Тренингот Натприроден Штит За Лице-Прилагодлив &з?

Гостин 2 Чувар На Пот, VR Маска За Пот, Капак За Штитник За Пот За Oculus Потрагата 2 Pro, Oculus Потрагата 2, HTC Vive, PSVR, Опрема VR

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

●Подобрено ИСКУСТВО СО ВР И Апсорпција На Пот● : Нашата VR маска ефикасно ја апсорбира потта од вашето лице и слушалки за време на интензивни игри и тренинзи за виртуелна реалност, одржувајќи ве суви и удобни ●Дише, Лесен И Еластичен Q : Изработен од спандекс и полиестер со дупки за дишење, оваа маска за пот од 0,04 фунти е еластична, лесна и мека на кожата, обезбедувајќи максимална удобност. ●Универзално Вклопување Со Прилагодлива Тока Q : Со прилагодлива тока, овој капак за маска за очи одговара на сите големини на главата (9,31-17,5 инчи) за возрасни и деца. Неговиот безбеден, но лесен за употреба дизајн обезбедува цврсто вклопување секој пат. ®Широка Компатибилност : Компатибилен со различни Hmd како Meta Oculus Quest 2, HTC Vive, Samsung Gear, Play Station VR, Antvr, Motorola, 3g очила, Microsoft MR Слушалки и многу повеќе - оваа VR маска за лице е совршена за секое извонредно искуство!. ①Задолжително За Корисниците На ВР : Оваа лента За пот не само што спречува пот да капе во вашите очи, туку и спречува лизгање на слушалките, што го прави одличен избор за семејни собири, деловна употреба или продавници за искуство!. ВР Маска за Очи *2 парчиња. Полиестерската Лента ЗА МАСКА ЗА Пот VR е дизајнирана да обезбеди максимална удобност и заштита за време на продолжените сесии за игри.

Параметри на производот

Стоката во категоријата