0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Свинче База Тоалет Четка Мека Коса Висока Густина Четка Главата Креативен Цртан Филм База Силна Деконтаминација Тоалет Четка За Семејството Јавен Тоалет Бања Син?

Свинче База Тоалет Четка Мека Коса Висока Густина Четка Главата Креативен Цртан Филм База Силна Деконтаминација Тоалет Четка За Семејството

DEN 880.00
Во магацинот.

Тековен

[Убава четка] : четка и држач за тоалетна чинија е инсталирана без удирање Изработен е од висококвалитетен материјал во форма на цртан филм, со своја основа и продолжена рачка, што не е лесно да се прска канализација. Мекото крзно одговара на површината на тоалетот на голема површина за да ги отстрани дамките, што е погодно за чистење и го менува вашиот домашен живот. [Внимателен дизајн] : четката за тоалет тркалезна четка со висока густина има силна моќ на деконтаминација, е фина и уредна и лесна за чистење. Има своја основа за складирање, така што не треба да се грижите за убавината на четката што лежи на земја, а дното на основата може да се вентилира и исуши природно, без преостанат мирис. [360-степен чистење] тоалет четки за бања со држач користи 360-степен сферични чистење четка главата. Главата на четката од гумен материјал има добра флексибилност и може длабоко да ги отстрани дамките од жлебот. Чистењето од 360 степени не ја оштетува глазурата на подот и тоалетот. [ Опсег на примена] : тоалетните четки за бањи се применливи за тоалетите или бањите на различни семејства, како и тоалетите на јавни места и хотели, чистење на нечистотијата од тоалетот, кади и ѕидни агли. Силиконската четка за Тоалет ја издолжува рачката според ergономијата, правејќи секојдневно чистење повеќе заштеда на труд без свиткување на половината. Погодно е за млади и стари луѓе да го користат. [Квалитет на живот] силиконската четка за Тоалет може да се закачи или стави на подот, зафаќајќи помалку простор, обезбедувајќи ви повеќе слободен простор. Изгледот на цртаниот филм додава допир на топлина во вашиот простор. Главата на четката е цврста, мека и не е лесна за кршење на косата.

Параметри на производот

wall-mounted and floor-mounted;:
Color:
blue, orange, gray.
Material:
PP material
Size:
43.3 * 4.8 * 14.3cm
Product configuration:
brush head and base
Product features:
cartoon image, with base to prevent water dripping on the ground, strong decontamination without odor.
Package includes:
Box * 1, brush head * 1, handle * 1, base * 1:
Notes Friendly tips:
Installation steps:
1. It does not need to be installed. It is directly placed next to the toilet and does not occupy storage space.:
Purchase instructions:
Warm tips:
1. Due to different manual measurement methods, there may be 1-3cm error, which is normal.
2. Due to different resolution and shooting environment, the product may have a certain color difference, which is a normal phenomenon, and the details shall be subject to the actual object. :

Стоката во категоријата