0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ханабас Тоалет Четка Сет 3 парчиња Тоалет Четка Главата Замена Тоалет Сад Четка Главата Тоалет Сад Чистење Четки Тоалет Чистење Четка Стапче За Тоалет Бања Дома Ма?

Ханабас Тоалет Четка Сет 3 парчиња Тоалет Четка Главата Замена Тоалет Сад Четка Главата Тоалет Сад Чистење Четки Тоалет Чистење Четка

DEN 185.44
Во магацинот.

Тековен

Четката за тоалет може да се вклопи дури и во тесниот простор за бања за лесна употреба Моќните влакна и уникатната четка за тоалет обезбедуваат длабоко чистење од 360° за највалканите. Едноставен и модерен дизајн е погоден за секоја бања и е неопходност за чистење на бањата. Модерниот изглед е погоден за секој домашен стил, четката може да ви служи и долго време. Компактниот дизајн за заштеда на простор ја чува вашата четка за тоалет скриена, обезбедувајќи санитарно складирање. Четката за тоалет може да се вклопи дури и во тесниот простор за бања за лесна употреба. Моќните влакна и уникатната четка за тоалет обезбедуваат длабоко чистење од 360° за највалканите. Едноставен и модерен дизајн е погоден за секоја бања и е неопходност за чистење на бањата. Модерниот изглед е погоден за секој домашен стил, четката може да ви служи и долго време. Компактниот дизајн за заштеда на простор ја чува вашата четка за тоалет скриена, обезбедувајќи санитарно складирање. Опис оваа четка За тоалет е произведена со материјал од врвна класа за издржлива и долготрајна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата