0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Полици за туширање за бања Volwcoof - Мулти -бања за складирање на пешкир - решетка за складирање со повеќе слоеви - за бањи, кујни, дневни простории, итн.)

Полици за туширање за бања Volwcoof - Мулти -бања за складирање на пешкир - решетка за складирање со повеќе слоеви - за бањи, кујни, дневни простории,

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Организатор на цврсто складирање : Овие полици поставени на wallидови се изработени од многу издржлива густа пластика со одлична отпорна на временски услови Овој организатор на пластично складирање се монтира цврсто на место, тој е отпорен на самрак и имуна на прскање на вода и топлина од туш или пареа за готвење. Повеќеслојно складирање : Лесно за поставување на предмети, овие висококвалитетни полици за складирање совршени за прикажување на вашите шишиња со шампон, миење на телото, средство за чистење на лицето, уметнички дела, колекции на играчки, зачини, палети за шминка и шишиња за фондации, есенцијални масла и многу повеќе. Ефективно зачувајте го вашиот простор : Полицата за складирање има голем внатрешен простор, кој лесно може да складира разни предмети и да ја направи вашата бања повеќе уредна. Погодно за многу прилики : Практичната и убава wallидна полица за бања може да се совпадне со разни стилови на домашна декорација за совршено украсување на вашата соба. Лепичката полица е широко користена и може широко да се користи во спалната соба, кујната, дневната соба и бањата за да го направите вашиот живот поудобен. Лесно за инсталирање - Без дупчење : Само нанесете го лепилото за лепило за лепило без лепило (не е вклучено) во основата, а потоа притиснете надолу за пет минути. Тоа нема да ги оштети вашите wallsидови. Организатор на цврсто складирање : Овие полици поставени на wallидови се изработени од многу издржлива густа пластика со одлична отпорна на временски услови. Овој организатор на пластично складирање се монтира цврсто на место, тој е отпорен на самрак и имуна на прскање на вода и топлина од туш или пареа за готвење. Повеќеслојно складирање : Лесно за поставување на предмети, овие висококвалитетни полици за складирање совршени за прикажување на вашите шишиња со шампон, миење на телото, средство за чистење на лицето, уметнички дела, колекции на играчки, зачини, палети за шминка и шишиња за фондации, есенцијални масла и многу повеќе. Ефективно зачувајте го вашиот простор : Полицата за складирање има голем внатрешен простор, кој лесно може да складира разни предмети и да ја направи вашата бања повеќе уредна. Погодно за многу прилики : Практичната и убава wallидна полица за бања може да се совпадне со разни стилови на домашна декорација за совршено украсување на вашата соба. Лепичката полица е широко користена и може широко да се користи во спалната соба, кујната, дневната соба и бањата за да го направите вашиот живот поудобен.

Параметри на производот

- Material: PP:
- Colours:
white, grey, black
- Size:
49.5*9*82.5cm(4-layer)
Feature:
- Made of high quality material for long and durable use. Practical for use in the bathroom, kitchen or bedroom.:
- The simple design and durability can be used as a perfect accessory for your bathroom.:
- Versatile and classic design saves space in your bathroom. Provides you with many conveniences.:
- The multi-layered design gives the storage shelf a large holding capacity and can be used to store many things.:
The installation method is as follows.:
1. Wipe the wall clean:
2. Apply nail free adhesive glass glue to the base ( glue needs to be purchased separately):
3. Stick the auxiliary sticker on the wall:
4. Press down with both hands and fix for five minutes:
5. Patiently wait 72 hours:
6. Installation is complete:
Package includes:
1 x storage shelf :
(Does not include glue and items displayed on the shelf) :

Стоката во категоријата