0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Масло нанесуваат бронзени куки за завеси за туширање прстени, украсни сончогледни туш завеси прстени за шипки за завеси за туширање и лагер, метални куки за тушира?

Масло нанесуваат бронзени куки за завеси за туширање прстени, украсни сончогледни туш завеси прстени за шипки за завеси за туширање

DEN 159.52
Во магацинот.

Тековен

За многу години се фокусираме на производство на куки за завеси за туширање / додатоци за бања Целосно знаеме што ви треба, сите наши производи се гарантирани со 100% квалитет!. Нашите производи се направени од високо квалитетен материјал и по неколку проверки / тестови, тие се издржливи, со добар квалитет може да трае многу години во бањата. Можете да се збогувате со старите традиционални куки и да го надградите изгледот на вашата завеса за туширање на стилски начин. Направено од премија метал од легура на цинк. Подготвување со анти-каша, правејќи неверојатна издржливост дури и во најлагите услови. Може да ја добиете вашата бања нов изглед со само малку трошоци. Овие куки одговараат на сите завеси/ облоги за туширање. Удобен и лесен за употреба. Не треба да ја отстранувате шипката за туширање кога ја закачите завесата и слободно ја спуштате кога менувате нова завеса за туширање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата