0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабилок Детски Четки За Заби Детска Пластична Четка За Заби Кригла Со Рачки За Дупки Чаша За Држач За Паста За Заби За Организатор На Тоалет Во Бања Детски Четки За ?

Кабилок Детски Четки За Заби Детска Пластична Четка За Заби Кригла Со Рачки За Дупки Чаша За Држач За Паста За Заби За Организатор

DEN 320.00
Во магацинот.

Тековен

- Дизајнот на устата со тркалезна и мазна чаша нема да им наштети на раката и устата - Произведен со квалитетен материјал кој е водоотпорен. - Чувајте ја четката за заби уредна со овие организатори за складирање. - Совршен дизајн за чување четка за заби, погоден за вашето патување. - Овие чаши доаѓаат со дизајн на рачка, попогодни за земање и чување четка за заби. Опис овие производи се чаши за четки за заби со едноставен дизајн. Изработени од првокласен пластичен материјал, тие се безбедни и убави. Елегантен, лесен, издржлив и едноставен дизајн за практично складирање. Мазен дизајн може да ви од повреда на устата или раката. Тие можат да се користат како чаша за перење, чаша за четки за заби. Карактеристики-Материјал : Пластика.- Боја : Розова, небесно-сина.- Произведен со квалитетен материјал кој е водоотпорен.- Совршен дизајн за чување четка за заби, погоден за вашето патување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата