0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Тоалет Во Форма На Мачка Држач За Четка За Тоалет База Рачно Насликана Четка За Тоалет За Мека Коса Креативен Дизајн Четка За Тоалет Четка За Чистење Тоале?

Четка За Тоалет Во Форма На Мачка Држач За Четка За Тоалет База Рачно Насликана Четка За Тоалет За Мека Коса Креативен Дизајн Четка За Тоалет Четка

DEN 1526.40
Во магацинот.

Тековен

Држачот за четка за чистење прифаќа суспендиран дизајн на дренажа, а основата е поврзана за да спречи капење, вентилација и вентилација и не е лесно да се формира вода Четката за тоалет прифаќа уникатен и креативен дизајн. Симпатичната мачка го покрива носот со едната рака, ја држи четката за тоалет во другата рака, а потоа ја повлекува опашката напред. Внимателно е изработен со извонредни црти на лицето, супер слатки изрази и извонредна текстура на косата. Деталите се многу добри, истакнувајќи ја намерата и текстурата. Четката за тоалет е изработена од природна смола, која е безбедна и еколошка. Не само што е тврд и отпорен на абење, туку е и лесен за одржување и чистење. Може да се мие директно со вода. Четката прифаќа одвојлив дизајн, а моќните влакна имаат силна способност за деконтаминација и нема да го оштетат тоалетот. Уникатната и иновативна основа е стабилна и цврста, што е погодно за складирање на четката за тоалет и не е лесно да се извалка подот во бањата. Држачот за четка за чистење прифаќа суспендиран дизајн на дренажа, а основата е поврзана за да спречи капење, вентилација и вентилација и не е лесно да се формира вода. Четката за тоалет прифаќа уникатен и креативен дизајн. Симпатичната мачка го покрива носот со едната рака, ја држи четката за тоалет во другата рака, а потоа ја повлекува опашката напред. Внимателно е изработен со извонредни црти на лицето, супер слатки изрази и извонредна текстура на косата. Деталите се многу добри, истакнувајќи ја намерата и текстурата. Четката за тоалет е изработена од природна смола, која е безбедна и еколошка. Не само што е тврд и отпорен на абење, туку е и лесен за одржување и чистење. Може да се мие директно со вода. Четката прифаќа одвојлив дизајн, а моќните влакна имаат силна способност за деконтаминација и нема да го оштетат тоалетот.

Параметри на производот

13.7 inches * 11.6 inches * 6.2 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Стоката во категоријата