0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Диспензерот За Чаши За Хартија Пингфен | Нема Држач За Чаши За Миење Уста За Дупчење Хартија, Држач За Чаши За Додатоци За Домаќинство За Канцеларии Хотели Продавни?

Диспензерот За Чаши За Хартија Пингфен | Нема Држач За Чаши За Миење Уста За Дупчење Хартија, Држач За Чаши За Додатоци За Домаќинство За Канцеларии

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

☦[Практична Употреба] : Безбеден за употреба И не е лесен за заглавување, Диспензерот За Хартиени Чаши е дизајниран да зема 1 чаша одеднаш за да избегне губење, способен да ви овозможи непречено да ја извадите чашата ☦[Одлична Изработка] : Способен да го покаже вашиот висок вкус со луксузен стил, Диспензерот За Чаши За Монтирање На Ѕид е дизајниран со извонредна изработка за ваше задоволство, специјално третиран со позлата на врвот. ☦[Специјална Транспарентна Карактеристика] : Држачот За Хартиена Чаша е дизајниран со проѕирен прозорец однапред, погоден за навремено полнење чаши, способен да ги види броевите на чашите на прв поглед. ☦[Лесна Инсталација] : Лесен за инсталирање и употреба без дупчење, Држачите за Чаши За Монтирање На Ѕид имаат за цел да не остават оштетување на вашата соба, дизајнирана да се залепи на ѕид со лепак што не означува. ☦[Разноврсна Намена] : Способен да држи чаши со дијаметар од 5-8СМ/1,97-3,15, Диспензерот За Чаши за Миење Уста е дизајниран со внатрешен дијаметар ОД ОКОЛУ 9СМ/3,54 ИНЧИ, погоден за дневни соби, канцеларии, сали, продавници и трговски центри. Опис : Овој Диспензер За Чаши За Монтирање На Ѕид е направен од абс и пс материјали, здрави и безбедни, удобни за употреба, отпорни на абење.

Параметри на производот

Product Name:
Wall Mount Cup Dispenser
Product Material:
ABS + PS
Product Color:
White
Product Size:
9.5*9.5*30CM/3.74*3.74*11.81IN (approx.)
Product Weight:
290G (approx.)
Packing List:
1 * Wall Mount Cup Dispenser:
Notes:
Due to the lighting effects and camera angles, there may be a color difference in the product, please understand. :
Due to manual measurement, there may be an error in the product size. :

Стоката во категоријата