0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Автоматски Диспензер За Сапун За Туширање Со Лосион Без Допир Ѕиден Држач 500мл Течен Диспензер За Сапун За Туш Ѕид АБС Компјутер Пластичен Сензор За Бања Без Допир ?

Автоматски Диспензер За Сапун За Туширање Со Лосион Без Допир Ѕиден Држач 500мл Течен Диспензер За Сапун За Туш Ѕид АБС Компјутер Пластичен

DEN 687.84
Во магацинот.

Тековен

Еколошки АПС + компјутер пластика : држачот за ѕид за туширање на дозерот за сапун е супер цврст и издржлив Отпорен на топлина, не лесно деформиран, антикорозивен, здрав и санитарен за употреба.Монтиран на ѕид, мазен и сјаен изглед, никогаш не избледува, отпорен на корозија и лесен за чистење и Копчето За Притискање може да се користи повеќе од 100. Диспензери без допир : капацитет од 500 мл, диспензерот за ѕиден сапун може да собере течни сапуни со голема количина, домашни лосиони, шампони итн; со нежен излез, не капете без влечење, без неуредни излевања и не троши сапун. Видлив Дизајн : Транспарентни дозери За сапун Без Допир кои ве известуваат кога треба повторно да го наполните и е погодно за навремено проверување на преостанатата количина сапун и надополнување на течноста. Лесен за инсталирање и употреба : автоматскиот диспензер за сапун може да се постави или во агол или рамно на ѕидот, сите прицврстувања што се испорачуваат. Индивидуален диспензер за сапун подигнете го ѕидот за лесно чистење. Клиент со деликатен излез, не капете без влечење, без неуредно истурање и не троши сапун. Видлив Дизајн : Транспарентни дозери За сапун Без Допир кои ве известуваат кога треба повторно да го наполните и е погодно за навремено проверување на преостанатата количина сапун и надополнување на течноста. Лесен за инсталирање и употреба : автоматскиот диспензер за сапун може да се постави или во агол или рамно на ѕидот, сите прицврстувања што се испорачуваат. Индивидуален диспензер за сапун подигнете го ѕидот за лесно чистење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата