0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јардве 3 парчиња Ромб Чаши За Миење Уста За Деца Пренослива Чаша Детски Четки За Заби Тамблер За Бања Организатор На Шолји За Чаши За Кафе Пластични Сини Повеќенаме?

Јардве 3 парчиња Ромб Чаши За Миење Уста За Деца Пренослива Чаша Детски Четки За Заби Тамблер За Бања Организатор На Шолји За Чаши За Кафе

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Чаши за пијалоци : Едноставниот изглед и издржливата структура можат да обезбедат популарност и практичност Тамблер за паста За заби : Овие чаши за четкање заби се лесни и преносливи, патуваат или кампуваат. Преносни Чаши За Перење : надворешниот раб на чашите за четкање заби е многу мазен и безбеден за усните. Додатоци за бања : тие се еколошки и немаат необичен мирис, не му штетат на вашето здравје. Држач За Чување Паста За заби : Може да биде како чаша за четки за заби, чаша за гаргара за перење бања, држач за четки за заби и чаша за вода,. Пакетот Вклучува 3 х Чаши Карактеристики-Материјал : Пластична пренослива чаша-Боја : Сина детска четка За заби-Големина : Прибл.14х3 држач за кутии за четки за заби. - Со доволни количини, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби за пиење чаши. - Едноставна боја и елегантен дизајн, практични и убави чаши за миење уста четка за заби. - Рачката на чашите е дизајнирана со дупка за држење на четката за заби, може да ја одржува чисти чаши за деца. - Со мала тежина и компактна големина, лесен за носење и организирање кога Не Чаши за Плакнење Во Бањата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата