0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држачи За четки За заби Дебел Електричен Држач За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Бања - Паста За Заби, Конец, Разо, Додатоци За Убавина, Диспензери За Тоалети, Бела Бо?

Држачи За четки За заби Дебел Електричен Држач За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Бања - Паста За Заби, Конец, Разо, Додатоци За Убавина,

DEN 1083.20
Во магацинот.

Тековен

ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : држачи За Четки за заби за бањи, држач за организатор на Бања За Четка За Шминка, Пенкало, паста за заби, бричење, чистење на лицето, чешел, тример за веѓи, брич итн ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКАЊЕ ЗАБИ ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : подигната основа, против лизгање и отпорен на абење, без дупчење и инсталација, локација на излишни алатки, можете веднаш да ја отворите и користите, лесна за расклопување и миење. КВАЛИТЕТ и БЕЗБЕДНОСТ : електрични држачи за четки за заби, мат текстура, потешки и подебели од обичните ПП, побезбедни и издржливи : дното е задебелено и цврсто нелизгање, заоблените агли не ги гребат рацете, вентилацијата и воздухот. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : погоден за самохрани, семејни, парови, постари и деца, може да складира повеќе редовни четки за заби, електрични четки за заби и детски четки за заби. ГОЛЕМИНА НА ПАТУВАЊЕ ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР : Долго : 2.13 " паста за заби рејомиик и складирање на држачот за четки за заби.

Параметри на производот

Стоката во категоријата