0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Hjmcbz Автоматски Диспензер За Дезинфекција На Раце Без Допир Инфрацрвен Термометар За Дезинфекција Од Нерѓосувачки Челик Пренослив, Прилагодлив За Комерцијална Ил?

Hjmcbz Автоматски Диспензер За Дезинфекција На Раце Без Допир Инфрацрвен Термометар За Дезинфекција Од Нерѓосувачки Челик Пренослив, Прилагодлив

DEN 1104.00
Во магацинот.

Тековен

Бесконтактно : хигиенска бесконтактна операција - за намалување на ширењето на бактериите Бесконтактен и без раце : овој диспензер за дезинфекција на раце со функција за паметен сензор. Само ставете ја раката под диспензерот за дезинфекција на раце/сапун и голема количина на средство за дезинфекција на раце ќе капе на вашата дланка. Лесен за употреба : Опремен со паметен систем за издавање гел-точна доза секој пат. Само ставете ја раката под сензорот за брзо и веднаш администрирање на медицината. Се-во-едно решение : држете ги рацете чисти и дезинфицирани во секое време. Основата е стабилна и лесна за движење, така што можете да ја поставите каде сакате. Широк спектар на употреба : стилски дизајнираните држачи за дезинфекција на раце се широко користени во цркви, гимназии, трговски центри, лоби, училишта, библиотеки, канцеларии, тоалети, индустриска употреба итн. Ова е совршено решение за да помогнете во справувањето со епидемијата оваа сезона. Карактеристики : Брзо мерење на температурата, аларм за висока температура, гласовно емитување, складирање на записи, инсталација и расклопување без течни сензори не оставаат траги, дизајнот е едноставен и компактен, може да се користи со суви батерии и не зазема простор.

Параметри на производот

Name:
induction disinfection/soap dispenser
Liquid discharge method:
spray, drip, foam
Product size:
150*110*275mm
Capacity:
1200ml
Installation method:
mobile
Material:
ABS
Applicable places:
hospitals/hotels/airport stations/food factories/kindergartens/offices, etc.
Color:
white, black, stainless steel
Note:
Due to the difference of each monitor and all sizes are manually measured, there may be a slight error in the appearance of the color, size and appearance of all pictures in this detail. Please refer to the actual product received.

Стоката во категоријата