0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
1 парчиња Комплет Крпи За Капење Суперфини Влакна Мека Абсорбента Крпа За Возрасни Деца Комплет Крпи за Капење Бања 70х140см(27, 55х55, 11 инчи)

1 парчиња Комплет Крпи За Капење Суперфини Влакна Мека Абсорбента Крпа За Возрасни Деца Комплет Крпи за Капење Бања 70х140см(27, 55х55,

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Ткаенина : 100% Памук Големина : 34х74см. Еко Пријателски : Нашите крпи за Капење се Еколошки, Без Хемикалии, Природни Бои Кои се Безбедни за вас и Околината. крпа за раце и крпа за перење, и една цврста крпа за капење, крпа за раце и крпа за перење. Целиот материјал е ултра кадифен, мек и апсорбирачки. Овие турски крпи се апсорбираат и брзо се сушат за да можете да ги користите повторно и повторно. Не треба да се грижите за влажни крпи за раце или крпи за перење во вашата бања. Одлични се и за базенот или како крпи за вежбање. По првото перење, крпите ќе бидат помеки и помеки. Машина за перење, миење во ладна вода, сушење low.Do не користете белило, омекнувачи и железо бидејќи може да го оштети неговиот квалитет;преку горенаведеното одржување, работниот век на крпите за бања може да се продолжи. По првото перење, крпите ќе бидат помеки и помеки. Машина за перење, миење во ладна вода, сушење low.

Параметри на производот

Стоката во категоријата