0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ролери за лепење на гуми CuidysDP и тркала за тампонирање на волфрам, алатка за поправка на гуми, алатка за ролери за лепење на гуми и алатка за мелење на гума за универз?

Ролери за лепење на гуми CuidysDP и тркала за тампонирање на волфрам, алатка за поправка на гуми, алатка за ролери за лепење на гуми и алатка

DEN 223.84
Во магацинот.

Тековен

【Апликација】 Користена за тркалачки гуми и цевки закрпи целосно се придржуваат за време на поправките на гумите Theели за ролери на ролери со гуми Димензија и материјал】 тркала за ролери на гуми се изработени од дрвени и метални, дизајнирани да се спуштаат закрпи за внатрешна цевка и гуми за да се отстрани заробениот воздух, за да се обезбеди добра адхезија и заптивка помеѓу лепенка и гума. Големина на тркалото на тркалото : Големина на тркалото на тркалото (D*T) : 1,5 "x 0,27"; Големина на рачката (L*D) : 4,33 "x 0,98". Dimentsид на тркала за тампонирање на волфрам Димензија и материјал】 Нашите тркала за тампонирање на волфрам се изработени од висококвалитетна легура на волфрам, цврста, голема отпорност на абење и долготрајно, големината на главата на садот за мелење : 1,65 инчи; Големина на адаптер за поврзување на шипката : 0,43 инчи. 【Пакет вклучуваат ролери за лепенка од 1 x и 1 x тркала за тампони.

Параметри на производот

Стоката во категоријата