0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Диск на Sewacc 3sets, ткаење/алатки фино со DIY алатка Macrame игла за почеток и нараквици на ткаенини за монистра, јапонска плоча за рачно изработено ткаење на пин, правење пл?

Диск на Sewacc 3sets, ткаење/алатки фино со DIY алатка Macrame игла за почеток и нараквици на ткаенини за монистра, јапонска плоча за рачно

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Диск на кабел за монистра на кумихимо- Диск за плетенка со пена, производство со високо квалитетни материјали, безбедна и заштита на животната средина Плетенка на дискот- Овој сет на диск Kumihimo е алатка за помагање во уредувањето на нараквици. Лесен за употреба, па дури и почетник може да направи уредна и убава нараквица. Комплет за плетенка- табла Kumihimo- таблата е компатибилна со најлон, свила, конец за вез и друга помека нишка за ткаење. КУМИХИМО ПАРКИ ДИСК- КУМИХИМО ОДГОВОР : Лесно вежбајте ја јапонската форма на плетенка со нашиот диск Kumihimo. Кумихимо дискови- алатка што се користи за да помогне во уредувањето нараквици. Лесен за употреба, дури и почетник може да направи уредна и убава нараквица. Ефективен и практичен додаток за правење рачно изработена нараквица. Пакетот вклучува 5 x таблички за ткаење 1 сет X Карактеристики за позиционирање - погодни за правење нараквица, фонеланрд, појас, ѓердан, рачно јаже и итн. - Прекрасен и суштински додаток за плетенка за плетенки и експериментирани плетенки. - Производство со високо квалитетни материјали, безбедна и заштита на животната средина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата