0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Gorgecraft целосно жито оригинални кожни ленти 2 инчи ширина 78 инчи долга еднострана еднострана кожна лента за пили за DIY занаети проекти облека накит за правење торбичк

Gorgecraft целосно жито оригинални кожни ленти 2 инчи ширина 78 инчи долга еднострана еднострана кожна лента за пили за DIY занаети проекти

DEN 223.68
Во магацинот.

Тековен

❤ [Кожа спакувана со лента] : Изведбата на вашата 79 инчи долга, ширина 2 инчи и кожна лента од дебелина од 0,05 инчи е исто толку важна како и визуелната привлечност ❤ [Квалитетен материјал] : Оваа темно кафеава кожна лента еднострана е изработена од кожа за имитација на целото жито, и нема шиење на дното на велур, мазен и мек допир, издржлив и не е лесен за пробивање. ❤ [Лесно за правење] : Овој вид кожа лента не бара премногу процес на сечење, може да се сече со обични ножици или секач за умирање за да се направат разни занаети, а исто така може да се користи директно без обработка. ❤ [Широка апликација] : Кожената лента се користи за многу намени, како што се поводнички, ремени, нараквици, чевли, торби, лента за вреќи за рамо, јаки за домашни миленици, декоративни ленти за капа на плажа, додатоци за облека и проект за занаетчиски производи. ❤ [Направете совршен подарок] : Кожената лента прави совршен подарок ако имате занаетчии меѓу вашите пријатели и семејство. Изградена за да трае цел живот, оваа лента ќе направи внимателен, долготраен подарок за секој и за секој што сака занаетчиски проекти, за вашите пријатели, семејство и најблиски. ❤ [Кожа спакувана со лента] : Изведбата на вашата 79 инчи долга, ширина 2 инчи и кожна лента од дебелина од 0,05 инчи е исто толку важна како и визуелната привлечност. ❤ [Квалитетен материјал] : Оваа темно кафеава кожна лента еднострана е изработена од кожа за имитација на целото жито, и нема шиење на дното на велур, мазен и мек допир, издржлив и не е лесен за пробивање. ❤ [Лесно за правење] : Овој вид кожа лента не бара премногу процес на сечење, може да се сече со обични ножици или секач за умирање за да се направат разни занаети, а исто така може да се користи директно без обработка. ❤ [Широка апликација] : Кожената лента се користи за многу намени, како што се поводнички, ремени, нараквици, чевли, торби, лента за вреќи за рамо, јаки за домашни миленици, декоративни ленти за капа на плажа, додатоци за облека и проект за занаетчиски производи. ❤ [Направете совршен подарок] : Кожената лента прави совршен подарок ако имате занаетчии меѓу вашите пријатели и семејство. Изградена за да трае цел живот, оваа лента ќе направи внимателен, долготраен подарок за секој и за секој што сака занаетчиски проекти, за вашите пријатели, семејство и најблиски.

Параметри на производот

Material:
Full grain leather
Size:
79 inch long and 2 inch wide
Package:
1 roll(79 inch) dark brown leather strip
Unique Design:
1. This Strap is made of full grain leather, and no stitching on the bottom of the suede, smooth and soft touch, the leather to retain its shape without the aid of synthetic stabilizers, offering a natural and durable look.:
2. Durable strips that are designed for performance, and superior strength and durability.:
3. Great for arts, crafts, tooling, stamping, carving properties, hobby workshop.:
4. You can use this leather strap for holding a craft workshop, it can be used to stir their imagination when they are bored or for when they have friends over and they want to have some fun with crafting something with their own hands. :

Стоката во категоријата