0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
5pcs 5d дијамантски сликарство DIY приврзок за клучеви дијамантски торбички приврзок накит мозаик декорација шема рачно изработен подарок

5pcs 5d дијамантски сликарство DIY приврзок за клучеви дијамантски торбички приврзок накит мозаик декорација шема рачно изработен подарок

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Уникатен подарок за сите ваши пријатели, деца Симпатичниот изглед на цртани филмови е најдобриот подарок за роденден Божиќ, годишнини и повеќе за девојчиња и деца. Сјајот под светлата, тоа е најпопуларната декорација на DIY таму. Вклучи пакет : 5 ланци на клучеви за клучеви, DIY дијамантски клучеви во различни стилови, доволно за да ги користите и споделите со вашето семејство и пријатели. Клуберот на DIY Diamond е посоодветен за почетници, може да го олесни стресот, да научи да го намали стресот, емоционалното прилагодување, да ја подобри самодовербата и упорноста култивирање на трпеливоста и да ја подобри можноста на децата. Креативно DIY комплетен клуч за сликање со дијамантски дијамантски дијаманти, со алатки за дијаманти, може да се користи како дама за чанти / ранец / додатоци за торби за рамо, или да виси во домот, автомобилот, канцеларискиот приврзок, едноставен, но не едноставен, да ви овозможи да го спуштите. Уникатен подарок за сите ваши пријатели, деца. Симпатичниот изглед на цртани филмови е најдобриот подарок за роденден Божиќ, годишнини и повеќе за девојчиња и деца. Сјајот под светлата, тоа е најпопуларната декорација на DIY таму. Вклучи пакет : 5 ланци на клучеви за клучеви, DIY дијамантски клучеви во различни стилови, доволно за да ги користите и споделите со вашето семејство и пријатели. Клуберот на DIY Diamond е посоодветен за почетници, може да го олесни стресот, да научи да го намали стресот, емоционалното прилагодување, да ја подобри самодовербата и упорноста култивирање на трпеливоста и да ја подобри можноста на децата. Креативно DIY комплетен клуч за сликање со дијамантски дијамантски дијаманти, со алатки за дијаманти, може да се користи како дама за чанти / ранец / додатоци за торби за рамо, или да виси во домот, автомобилот, канцеларискиот приврзок, едноставен, но не едноставен, да ви овозможи да го спуштите. Карактеристики : DIY сликарство, оригиналност, сликарство и смола, смола за блескаво, уникатно сјај, светло светло, е најпопуларниот накит DIY во моментов.

Параметри на производот

Quantity:
5pcs
Material:
Keychain + Resin Rhinestones
Rhinestones Type:
Full Drill Special Shaped
DIY Diamond painting production steps:
1.Check all the things in the packagr before  painting!:
2.Apply the glue on the pen and find a symbol on the canvas:
3.Pick a matching diamond with the pen:
4.Apply the diamond on the adhesive layer of the Acrylic Board(Only remove the necessary amount of protective film to prevent the rest of the glue drying):
5.When finished, apply weight on the painting to ensure the diamonds stick well:
Note:
This is DIY diamond painting. It's not finished. You need to do it yourself.:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Стоката во категоријата