0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Zjff 6pcs DIY бронзинг лента за мијалник солза хартија етикета дневник висока вискозност златна лента солза лента рачна лента маскирање хартиена лента уметност и занае?

Zjff 6pcs DIY бронзинг лента за мијалник солза хартија етикета дневник висока вискозност златна лента солза лента рачна лента

DEN 133.76
Во магацинот.

Тековен

The tape applies to gifts : opening ceremony, employee benefits, awards commemorative, anniversary celebration, exhibition, advertising promotion, festival, relocation, wedding, public relations planning, birthday, business gift, book decoration, handmade DIY, decoration album, hand account, итн Боја : Моделот на бојата се испраќа случајно. Функција на леплива лента : Може да се кине постојано. Има богата растителна шема и може лесно да украси на кое било место. Ширина на лента : 15 (мм), должина на лента : 10м. Веднаш престанува да протекува, никогаш не грижете се за дождливите денови. Практичното поправка кит останува силна адхезија на различни површини, како и изолација на топлина. Ќе ги сакам, ве молиме, пребарувајте „“ за Morecolor : Моделот на бои се испраќа случајно 【Најдобар материјал】 Оваа декоративна лента користете ги традиционалните занаети и хартија со мека површина и трајна боја. Можете лесно да раскинете или исечете, со идеална адхезија и без да оставите зад себе лепак. 【Лесен за употреба】 Одлично за сите возрасти. Тие се супер лесни за кинење и лепење, нема потреба од диспензерот за маскирање и кој било секач. Тие исто така се лесни за лупење и не оставаат леплив остаток на површините кога се отстрануваат.

Параметри на производот

Стоката во категоријата