0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Toyandona 400pcs плишани занаети за деца сјајни чистачи на цевки за занаетчиство за деца за занаетчиски средства за занаетчиски деца занаетчиски играчки Chenille стебла зана?

Toyandona 400pcs плишани занаети за деца сјајни чистачи на цевки за занаетчиство за деца за занаетчиски средства за занаетчиски деца

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Декор за чистачи на цевки : Убава декорација за роденденска забава, ви носи ново чувство и добро расположение Занаетчиски чистачи на цевки : Одлични алатки за развој на креативност и имагинација за деца. Чистач за занаетчиски цевки : Занаетчиски средства за чистење на цевки : и за целиот занает проект. Одржување на деца од сите возрасти зафатени со возбудливи занаетчиски проекти, развивање на нивната креативност, имагинација, вештини за решавање проблеми. Wireица за чистење на цевки : Усвојување на материјал, баровите DIY се погодни за деца да играат. Занаетчиски материјали за чистење цевки : Она што ќе го добиете : Доаѓа со чистачи на цевки од 300 парчиња, големината е околу 30x0. , меки, и за сите занаетчиски проекти. Убава декорација за роденденска забава. Пакетот вклучува 400 x извртени карактеристики на стапчиња - Големина : околу 30x0.6cm Масовни занаетчиски средства за чистење. - Материјал : Ironелезна жица и миленичиња Ченил стебла декор. - Боја : Мешана боја занаетчиски материјал. - Лесно се наведнува за да создадете дизајни, може во која било форма можете да замислите изопачена шипка. - Шарен, и за целиот занает проект. Добар избор за подароци за чистачот на вашите деца. - Убава декорација за роденденска забава, ви донесе ново чувство и средство за чистење на цевки за празници за добро расположение.

Параметри на производот

Стоката во категоријата