0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Стапчиња за лепак лепак лепак стапчиња, 10 парчиња 0,4 x 7,9in топло топено лепак стапчиња мини топло лепак стапчиња чисти лепак лепак за лепак за пиштол за лепак, компат?

Стапчиња за лепак лепак лепак стапчиња, 10 парчиња 0,4 x 7,9in топло топено лепак стапчиња мини топло лепак стапчиња чисти лепак лепак

DEN 179.04
Во магацинот.

Тековен

Карактеристики : Има карактеристики на нетоксично, удобно работење, брза адхезија, голема јачина и издржливост Силна адхезија : Овие стапчиња со топла топење се изработени од гума со силна лепење за вашите потреби за занаетчиски DIY. Пријателски за DIY : Погоден за занаети, домашно инженерство, поправка на домови, електроника, 3Д слики, модели, поправка на играчки, сврзување со дрво, итн. Опсег на примена : Погоден за пиштоли за лепак над 60 W, погоден за дизајнери, дизајнери на партии и работници за општо одржување. Лесни преносни : Овие стапчиња за лепак со топла топење се лесни за замена, лесен, преносен и лесен за складирање. Карактеристики : Има карактеристики на нетоксично, удобно работење, брза адхезија, голема јачина и издржливост. Силна адхезија : Овие стапчиња со топла топење се изработени од гума со силна лепење за вашите потреби за занаетчиски DIY. Пријателски за DIY : Погоден за занаети, домашно инженерство, поправка на домови, електроника, 3Д слики, модели, поправка на играчки, сврзување со дрво, итн. Опсег на примена : Погоден за пиштоли за лепак над 60 W, погоден за дизајнери, дизајнери на партии и работници за општо одржување. Лесни преносни : Овие стапчиња за лепак со топла топење се лесни за замена, лесен, преносен и лесен за складирање. Стапчиња за лепак за лепак лепак лепак, 10 парчиња 0,4 x 7,9in топло топење лепак за лепак мини стапчиња за лепак, чисти лепак лепак за лепак за пиштоли за лепак, компатибилни со пиштоли за индустриски лепак, добра адхезија, брзо стопете 1 、 силна адхезија : овие врели топени стапчиња се изработени од Гума со силна адхезија за вашите потреби за занаетчиски DIY.

Параметри на производот

Item Type:
Hot Melt Glue Stick
Material:
Rubber
Product Size:
Approx. 11 x 200mm / 0.4 x 7.9in
Scope of Application:
Glue Guns Above 60W
Diy Friendly:
Suitable for Arts and Crafts, Home Engineering, Home Repairs, Electronics, 3d Paintings, Models, Toy Repairs, Wood Bonding, Etc.
Weight:
Approx. 195g / 6.9oz
Package List:
10 x Hot Melt Glue Stick:

Стоката во категоријата