0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Исцелени 160 пара Воздушни Носеви Шминка Перници Погодни За Кожата Црни Резерви Додатоци За Очила За Сонце Сунѓер Удобни САМОСТОЈНИ ПЕНИ За Коморни Очила За Очи Сам?

Исцелени 160 пара Воздушни Носеви Шминка Перници Погодни За Кожата Црни Резерви Додатоци За Очила За Сонце Сунѓер Удобни САМОСТОЈНИ ПЕНИ

DEN 486.40
Во магацинот.

Тековен

ЕВА ВЛОШКИ ЗА НОС ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕЗАМЕНСКИ ДЕЛОВИ ЗА ОЧИЛА Кои Ја Поседуваат способноста за абење и отпорност, многу издржливи. ВОЗДУШНА КОМОРА ОЧИЛА НОСОТADS не може да ја зголеми висината и да ги направи очилата подобро да ви стојат, но и да се лизгаат и да ви дадат ново искуство со очилата. ОЧИЛА ВОЗДУШНО ПЕРНИЧЕ НОСОТ рампаПогоден За очила, очила за сонце, итн., може да се совпадне со различни рамни оптички рамки, рамки итн. ПЕНИ ОЧИЛА НОСОТ влошкилепило очила влошки може да одговара и со различни видови на очила. ЗАШТИТНИЦИ ЗА НОСОТсамолепливите влошки за нос лесно се лупат и лепат. Пакетот Вклучува 80 х Пара Очила Карактеристики На Влошки За Нос-Ефикасно намалете го товарот на носот, заштедете време за прилагодување на очилата. - Влошките за нос се погодни за повеќето очила, рамки, украсни очила, очила со целосна рамка, очила за сонце итн. - Материјал : ева-ЕВА носот рампа може очила од лизгање надолу вашиот нос лесно, добие добра адхезија. - Боја : Црна-нема да предизвика иритација и притисок на носот и нема да остави црвени дамки и траги на носот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата