0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Согри Очила За Уши Зафат Очила Ушна Перница Ушни Куки За Очила Зад Увото Чувајте Ги Очилата од Лизгање На Врвовите На Слепоочниците Држач За Ракави Силиконски Држа?

Согри Очила За Уши Зафат Очила Ушна Перница Ушни Куки За Очила Зад Увото Чувајте Ги Очилата од Лизгање На Врвовите На Слепоочниците Држач За Ракави

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

8 Стилови се Достапни осум стилови и две бои (Црна И Јасна) за избор, можете да ја купите вашата омилена, или можете да имате 8 во исто време ,на сите начини, секогаш можете да ја имате онаа што ви одговара Тоа е многу погодно. €Одличен Материјал Zoogree очила ушните штипки се изработени од висококвалитетен силиконски материјал. Тој е мек, издржлив, нетоксичен, пријателски за кожата и еколошки, има добра еластичност, без алергии, без мирис.Ова очила уво костец и очила ушни перничиња е лесно да се стави во вашите слепоочници, бидејќи тоа може да се зголеми лесно и да се задржи во локацијата која вашата потреба. ①Широк спектар на апликации без разлика дали сте возрасни или деца, студент или пензиониран постар човек, мажи или жени ,се додека ви требаат очила за носење, кога спортувате, студирате, работите, читате весници итн. Оваа кука за уши може да спречи лизгање на очилата од носот, ве прави поангажирани и фокусирани.Ослободете ги рацете, нема потреба да ги туркате очилата повторно и повторно! Погоден за повеќето очила, очила за сонце, очила за читање итн .нема повредено чувство на болка по употреба. ①Мала Тежина И Скришум. Изберете натпревар поблиску до бојата на косата/очилата или чиста. Се чувствува и изгледа дека ништо не е таму. ●Лесен за употреба е Лесен За инсталирање Или отстранување, може да се исчисти и повторно да се користи.

Параметри на производот

Product Material:
Soft Silicone
Eight styles :
thin Sleeve Retainers ,thick,small size,medium size ,large size,comma shape,circle shape,round shape.
Color:
black and white transparent.
Lifetime assured:
Quality Assurance. You will have full refund or return as you wish during the assured periods.:
Package Includes:
Total 16 Pairs eyeglasses retainers Including:
8 Pairs black ear hooks ,8 white ear hooks. :

Стоката во категоријата