0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МАРАМЧИЊА За Леќи ЗА ОЧИЛА Претходно Навлажнети - 250 Пакувања По Кутија-5 х 6 Со Големина На Џеб, Претходно Навлажнета, Неабразивна, Крпа За Чистење Против Магла За Оч?

МАРАМЧИЊА За Леќи ЗА ОЧИЛА Претходно Навлажнети - 250 Пакувања По Кутија-5 х 6 Со Големина На Џеб, Претходно Навлажнета, Неабразивна,

DEN 183.84
Во магацинот.

Тековен

ОБЕЗБЕДЕНО ИНДИВИДУАЛНО ЗАВИТКУВАЊЕ Марамчињата за леќи healque ви даваат 250 индивидуално завиткана ткаенина со димензии 5х6 инчи спакувана во специјално дизајнирана кутија со централен отвор и запечатена со дополнително пластично пакување за одржување на свежина и без нечистотија. ГОЛЕМИНА НА ЏЕБ, СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА НАМЕНА. Имајќи компактни и лесни за чување марамчиња, секогаш бидете подготвени за чистење на мрсни очила, камера, екрани, тастатура, пластични и оптички леќи со овие индивидуално спакувани марамчиња за чистење што можат да одговараат на вашите џебови. ПРЕТХОДНО НАВЛАЖНЕТА И НЕ АБРАЗИВНА. Спречете оштетување на екраните и леќите со нашите меки ватирани и претходно навлажнети марамчиња. Вашите нежни пластични и стаклени леќи треба да бидат заштитени од гребнатини донесени со тешко бришење и груби крпи од влакна. МАРАМЧИЊА БЕЗ ЛЕНТИ И ПРОТИВ МАГЛА.

Параметри на производот

Стоката во категоријата