0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Отпорни ленти за работа, ленти за отпорност на Езона со рачки за мажи жени, вежби за вежбање фитнес тренинг цевки со сидро на вратите, ленти за глуждот за дома, салат?

Отпорни ленти за работа, ленти за отпорност на Езона со рачки за мажи жени, вежби за вежбање фитнес тренинг цевки со сидро на вратите, ленти

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

? Еден комплет е сè што ви треба за да ги надградите вежбите и да ги задоволите вашите потреби за вежбање ? Металните токи на рачките се екстра силни за безбедност, а меките, не-лизгачки пена зафаќаат удобност. Прицврстувачите на вратата се задебелени и меки за да се спречи оштетување на вашата врата. ? Комплетот исто така вклучува детален прирачник за упатства за да ви помогне да започнете брзо. ? Тие ви помагаат да ја подобрите координацијата, издржливоста и флексибилноста и се погодни за почетници и искусни ентузијасти за фитнес. ? ‍♀ Безбедна и ефикасна употреба : За да избегнете повреда, не ја надминувајте граничната должина од 180 инчи и веднаш контактирајте не во случај на кршење за бесплатна замена. Нашите групи за тренингот се безбедни и ефикасни за сите ваши потреби за фитнес. Дали сè уште сте загрижени за инфериорните ленти за отпор? Дали сè уште сте вознемирени што не сте во можност да работите? Дали сè уште размислувате да не се однесувате? Изберете ги нашите професионални опсези за отпор и веднаш станете фитнес експерт.

Параметри на производот

Стоката во категоријата