0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Хасаки Трајни тегови за кревање на вреќи со вреќи со вреќи со вреќи со тенка торба за складирање на јога за пополнување додаток за издржлива вреќа за кревање на тег?

Хасаки Трајни тегови за кревање на вреќи со вреќи со вреќи со вреќи со тенка торба за складирање на јога за пополнување додаток

DEN 628.80
Во магацинот.

Тековен

За време на фитнес вежба, може да се наполни со тешки предмети, што ја прави неопходна опрема за фитнес Лесен и преносен, лесен за носење и употреба. Може да одржи кампување за патувања кога патувате на отворено. Материјал од платно, нема да се грижи за оштетување на торбата кога патува. 2 различни бои за да изберете, да ги задоволите вашите различни потреби. За време на фитнес вежба, може да се наполни со тешки предмети, што ја прави неопходна опрема за фитнес. Лесен и преносен, лесен за носење и употреба. Може да одржи кампување за патувања кога патувате на отворено. Материјал од платно, нема да се грижи за оштетување на торбата кога патува. 2 различни бои за да изберете, да ги задоволите вашите различни потреби. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Јога Bagmaterial : Canvasoptional Color : Black, Grasize : Arcid.7inweight : Прибл. Список на пакети 125 G : 1 x торба за јога.

Параметри на производот

Condition:
100% brand newItem type
Package List:
1 x Yoga Bag

Стоката во категоријата