0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
K5R3- Опсег за отпорност за работа - 5 бендови за вежбање - сини ленти за отпорност - бендови за вежбање за нозе - мажи и жени - јамка за плен - ленти за истегнување за физи?

K5R3- Опсег за отпорност за работа - 5 бендови за вежбање - сини ленти за отпорност - бендови за вежбање за нозе - мажи и жени - јамка за плен

DEN 132.00
Во магацинот.

Тековен

Дали сте подготвени да се тонирате? Овие ленти за отпор за работа можат да се користат за раце, нозе, плен, градите и стомакот за да се истегнат, зајакнат и градат мускули Може да се постигне тренинг на целото тело. Овие латекс, висококвалитетни ленти за отпорност можат да ги користат мажите и жените за да постигнат фитнес цели. Овој сет доаѓа со 5 опсези за да одговара на посакуваното ниво на отпор. Овие можат да се користат како ленти за отпорност на тренингот, фитнес ленти за мускули на истегнување, пилатес, како бенд за вежбање јога, градење на градите, бицепс и мускули на горниот дел од грбот. Овие бендови можат да се користат дома, во канцеларија, во теретана, на отворено и сепак на друго место одбравте да ги користите. Овие тркалезни тренинзи се одлични опсези за вежбање за жени и мажи. Изберете го сетот за боја што го сакате, има 2 опции сина или розова. Дали сте подготвени да се тонирате? Овие ленти за отпор за работа можат да се користат за раце, нозе, плен, градите и стомакот за да се истегнат, зајакнат и градат мускули. Може да се постигне тренинг на целото тело. Овие латекс, висококвалитетни ленти за отпорност можат да ги користат мажите и жените за да постигнат фитнес цели. Овој сет доаѓа со 5 опсези за да одговара на посакуваното ниво на отпор. Овие можат да се користат како ленти за отпорност на тренингот, фитнес ленти за мускули на истегнување, пилатес, како бенд за вежбање јога, градење на градите, бицепс и мускули на горниот дел од грбот. Овие бендови можат да се користат дома, во канцеларија, во теретана, на отворено и сепак на друго место одбравте да ги користите. Овие тркалезни тренинзи се одлични опсези за вежбање за жени и мажи. Изберете го сетот за боја што го сакате, има 2 опции сина или розова. K5 R3- ленти за отпорност за работа - 5 бендови за вежбање - розови или сини ленти за отпорност - бендови за вежбање за нозе - плен сквотови - мажи и жени - ленти за плен на јамка - ленти за истегнување за физикална терапија - фитнес ленти за истегнување - тренинг -ареј вие Подготвени да се тонирате? Овие ленти за отпор за работа можат да се користат за раце, нозе, плен, градите и стомакот за да се истегнат, зајакнат и градат мускули.

Параметри на производот

Стоката во категоријата