0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Коректор за положба на јога се држи назад Поддржува истегнување на јога стапчиња алатка за истегнување на прицврстувач за затегнување деца возрасни ергономски ст?

Коректор за положба на јога се држи назад Поддржува истегнување на јога стапчиња алатка за истегнување на прицврстувач за затегнување деца возрасни

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Алатка за истегнување на стапчиња - Достапна за целото семејство : За разлика од преносни коректори на држење на телото, не мора да го носите цело време и треба само да се користи 10-30 минути на ден во слободно време Нашиот коректор на држење е погоден за возрасни и деца. Коректорот на држење на телото може да го користи целото семејство. Со лента за лесно складирање. Алатка за истегнување на стапчиња за истегнување на држење-јога : Алатката за истегнување на јога : Не само што може да се користи за подобрување темперамент. Повторно корекција на јога, не'рѓосувачки челик и НБР : Светла боја, убава и практична. Повторувачки засилувач на грбот изработен од ПП, не'рѓосувачки челик и НБР материјал, еколошки, стабилен и издржлив. Коректорот на држење на држење на држење брзо ги исправува рамената и грбот, ги повлекува рамената назад, ви помага да ги отворите рамената и имате директно држење на телото. Коректор за јога стапчиња - Повеќе применливи луѓе : Стапчето за корекција на Hunchback може да ги олесни болките во вратот, вратот и грбот предизвикана од крајната работа и да гледаат во мобилните телефони и компјутерите. Особено погоден за луѓе со мал удар, глава надолу, канцелариски работници, итн. , лесен и удобен за употреба и можете да го вметнете јога -стапчето во него или да однесете на други места што ги сакате. Должина : Алатката за истегнување на стапчиња има иновативна структура која се чувствува неограничена, може да се прилагоди во должина за вашата удобност, флексибилна и сигурна. Исправете го грбот : Коректорот на држење на држење на телото брзо ги исправа рамената и грбот, ги повлекува рамената назад, ви помага да ги отворите рамената и ќе го исправите вашето држење.

Параметри на производот

Item Type:
Back Straightener Material
Use:
1. Rotate the stick to make it vertical.:
2. one end of the wand to stretch the length and to tighten and fix the length. Package List:
1 x Back Straightening Wand />Note
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:

Стоката во категоријата