0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Yfdm Поддршка за поддршка на ременот за поддршка на задниот дел од задниот дел на задниот дел од задниот дел на држењето на 'рбетот на рамената, лумбалниот дел од тело?

Yfdm Поддршка за поддршка на ременот за поддршка на задниот дел од задниот дел на задниот дел од задниот дел на држењето на 'рбетот

DEN 6405.28
Во магацинот.

Тековен

Сосема нови и Поддршката за помош на држење на држење е дизајнирана да помогне во повлекувањето на рамената назад и да го исправи 'рбетот. Еластична лента што може да се повлече. Ве прави елегантна убавина без оглед дека одите или стоите. Според сопствената ширина на рамото, прилагодете се во грбот на затегнатоста што е најпогодна за себе. Поддршката за помош на држење е дизајнирана да помогне да се повлечат рамената назад и да се исправи 'рбетот. the back to the tightness most suitable to yourself.Specifications : Condition : Brand and New Item Type : Posture Correction Belt Gender : Unisex Material : Polyester Color : Purple,Blue,Gray Optional Size : S, M, LPackage content : 1 x Posture corrector Arm Leg Back Butt Waist Shoulder Обука за истегнување на вежбање на бутот на абдомен.

Параметри на производот

Стоката во категоријата