0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ФИЛИПС ПРЕДВОДЕШЕ Гроздобер Треперење Без Килибарна Спирала Г25, Затемнување, Технологија За Удобност На Очите, 400 Лумен, Килибарна Светлина, 6,5 W=60W, Наслов 20 Сертифи?

ФИЛИПС ПРЕДВОДЕШЕ Гроздобер Треперење Без Килибарна Спирала Г25, Затемнување, Технологија За Удобност На Очите, 400 Лумен, Килибарна

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

ДИЗАЈНИРАН ДА СЕ ВИДИ : ФИЛИПС Гроздобер Г25 КИЛИБАР Спирала Филамент LED светилки изгледаат исто толку добро како кога се вклучени КИЛИБАРНА СВЕТЛИНА : оваа сијалица има температура НА бојата ОД 2000К, обезбедувајќи ви дополнителна топла и интимна атмосфера. Идеален за дизајн на домашно осветлување. ЗАТЕМНЕТО : оваа сијалица може да се користи со повеќето затемнувачи за да се создаде посакуваниот амбиент со непречено затемнување до 10% од целосните нивоа на светлина. ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ За ВАШИТЕ ОЧИ : СИЈАЛИЦИТЕ ПРЕДВОДЕНИ Од Филипс Се дизајнирани да бидат удобни за вашите очи, без видливо треперење или отсјај. ПОСВЕТЕНОСТ НА ОДРЖЛИВОСТА : кога ќе изберете СВЕТИЛКИ ПРЕДВОДЕНИ Од ФИЛИПС, избирате производи за заштеда на енергија со пакување без пластика.

Параметри на производот

Стоката во категоријата