0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Nianxinn бакар лим фолија бакарна фолија од бакарна плоча метална фолија на роговиден фолија, дебелина од 2мм чаршафи за месинг плочи

Nianxinn бакар лим фолија бакарна фолија од бакарна плоча метална фолија на роговиден фолија, дебелина од 2мм чаршафи за месинг плочи

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Месингот има голема јачина, висока цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи добро обработка на сила во топли услови Високо квалитетна чистота на бакар 99,9% табла за бакарна фолија, мазна површина, ниска содржина на кислород, добра спроводливост. Карактеристики на производот : Добра флексибилност, густина, термичка спроводливост, електрична спроводливост ,. Карактеристики на материјалот : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; температура на прицврстување со ниска температура за да се елиминира внатрешниот стрес е 260-770 степени. Месинг -листот може да се завари, може да се обработи на ракотворби, декоративни делови, додатоци, итн. Месингот има голема јачина, голема цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи обработка на сила добро во топли услови. Високо квалитетна чистота на бакар 99,9% табла за бакарна фолија, мазна површина, ниска содржина на кислород, добра спроводливост. Карактеристики на производот : Добра флексибилност, густина, термичка спроводливост, електрична спроводливост ,. Карактеристики на материјалот : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; температура на прицврстување со ниска температура за да се елиминира внатрешниот стрес е 260-770 степени. Месинг лист може да се завари, може да се обработи на ракотворби, декоративни делови, додатоци, итн. Може да се исече на различни форми по потреба.

Параметри на производот

Thickness:
2mm
Width:
100/150/200mm
Length:
100/150/200mm
Size:
a variety of different thicknesses for you to choose
Wide applicability:
Good conductivity, can be used to make wires,cables,brushes,etc.:
Can be made into plasticity such as tube,rod,wire,tape,plate,foil,etc.:
Good thermal conductivity is used to manufacture magnetic instruments and meters that need to prevent electromagnetic interference, such as compasses, aviation instruments,etc.:
Set:
1x copper sheet
A variety of specifications are available to better meet your needs.:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Стоката во категоријата