0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
1997 Топс Чикаго мечки скоро комплетен тим постави чикаго мечки NM/MT мечки

1997 Топс Чикаго мечки скоро комплетен тим постави чикаго мечки NM/MT мечки

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Чикаго мечки Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Марти Картер, Дарнел Атри и Брајан Кокс. Овој Топпс во 1997 година Чикаго мечки скоро комплетен тим сет содржи 14 картички, во просек во близина на состојба на нане/нане 8. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Чикаго мечки. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Марти Картер, Дарнел Атри и Брајан Кокс. Овој Топпс во 1997 година Чикаго мечки скоро комплетен тим сет содржи 14 картички, во просек во близина на состојба на нане/нане 8. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1997 Топс Чикаго мечки скоро комплетен тим постави мечки на Чикаго (SET) NM/MT мечки. Овој Топпс мечки од „Топпс“ од 1997 година скоро комплетен тим сет содржи поголемиот дел од фудбалските картички „Топс мечки“ од 1997 година и прави одличен подарок за секој обожавател на мечки. Со инвентар од над 15,000 скоро комплетни тимски комплети, картичките на Дин има скоро комплетни тимски комплети и скоро скоро комплетни тимски комплети за скоро за секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето најголеми сетови издадени помеѓу 1909 и 1997 година.

Параметри на производот

Стоката во категоријата