0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Велосипед Рачен Велосипед Од Типот На Подот Држач За Монтирање На Држач За Паркирање-За Планински И Друмски Велосипед Внатрешно Складирање На Гаражни Станови - НЕ ?

Велосипед Рачен Велосипед Од Типот На Подот Држач За Монтирање На Држач За Паркирање-За Планински И Друмски Велосипед Внатрешно Складирање На

DEN 719.68
Во магацинот.

Тековен

ЦВРСТ И СТАБИЛЕН : цврст едноделен тип на монтирање на велосипедски центар за велосипеди Типот на монтирање на центар е одобрен една од најстабилните решетки за велосипеди. КОМПАТИБИЛНОСТ : прилагодлива висина за да одговара на 26" , 27,5", 29 " и 700с велосипеди : ве Молиме запомнете : има некои ограничувања за користење на решетката. Најдобро е да се користи со не-диск сопирачки велосипеди се додека постои јаз помеѓу центар, краци, диск сопирачка роторот и рамка. ГУМЕНА ОБВИВКА : раката за држење е гумена обложена за заштита на рамката и центрите. Гумениот ракав може да се истроши по некое време. Не грижете се, имаме ракави за замена. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : само ставете ја оската на задниот центар во држачот. Брзо и едноставно решение за паркирање велосипеди. НАРАЧАЈТЕ СЕГА, ГРИЖЕТЕ СЕ БЕСПЛАТНО! Ние сме толку сигурни во квалитетот на нашиот производ што можеме да обезбедиме ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА!. ЦВРСТ И СТАБИЛЕН : цврст едноделен тип на монтирање на велосипедски центар за велосипеди. Типот на монтирање на центар е одобрен една од најстабилните решетки за велосипеди. КОМПАТИБИЛНОСТ : прилагодлива висина за да одговара на 26" , 27,5", 29 " и 700с велосипеди : ве Молиме запомнете : има некои ограничувања за користење на решетката.

Параметри на производот

Стоката во категоријата