0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Удобно Перниче За Велосипедско Седиште, Мтб Сити Велосипедско Седиште За Мажи Женски Мемориска Пена Водоотпорно Седло За Велосипеди Погодно За Стационарни Вежби ?

Удобно Перниче За Велосипедско Седиште, Мтб Сити Велосипедско Седиште За Мажи Женски Мемориска Пена Водоотпорно Седло За Велосипеди

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

АПСОРПЦИЈА НА УДАРИ И УДОБНО - ова удобно седиште за велосипед е обложено со задебелена проширена мемориска пена со висока густина, со анти-шок гумена топка под седиштето за велосипед, ве штити од острината меѓу пукнатините на патот, нерамнините и мразовите Издржлив, мек и висок еластичен, подобро го штити задникот!. ВЕНТИЛАЦИЈА И ВОДООТПОРЕН-седлото за велосипед усвојува ergономски дизајн. Отворот за проток на воздух во средината може да го забрза протокот на воздух и дисипацијата на топлина, да го задржи задникот долго време ладење и суво. Ова Седиште за Велосипед е направено од врвна кожа, која нема лесно да се деградира под сончева светлина и целосно отпорна на вода. УНИВЕРЗАЛНО ВКЛОПУВАЊЕ - оваа совршена замена за седло за велосипеди користи универзален систем за вклопување што го олеснува инсталирањето на речиси секаков вид велосипед. Погоден е за планински велосипед, бмх велосипеди, друмски велосипед, детски велосипед, мини велосипед, електричен велосипед, стационарен велосипед, велосипед за предење, велосипед за вежбање, велосипед за крстосувач, електричен велосипед итн. ВКЛУЧЕНА Е ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА И АЛАТКА-алатките За Инсталација се вклучени во пакетот, доаѓа со клуч и стегач за шини за ваша лесна и брза инсталација. Можете да ја прилагодите висината и аголот, лесно да го монтирате столбот на седиштето за велосипед за десетици секунди. Наменет е и за мажи и за жени, за внатрешна и надворешна употреба. РЕФЛЕКТИРАЧКА ЛЕНТА И ОБЕЗБЕДЕТЕ БЕЗБЕДНО-седлото со рефлектирачки налепници ќе ја рефлектира светлината кога е осветлено со светла ноќе, обезбедувајќи ја вашата безбедност за време на ноќното патување. Апсолутно Не Грижете се во мракот! За да избегнете какви било несоодветни работи, проверете дали правилно го измерите мерачот на столбот на велосипедот. Слободно контактирајте не доколку имате какви било проблеми.

Параметри на производот

Material:
Waterproof premium leather
Inside material:
high-density memory foam
With holes in the middle, can speed up the air flowing and heat-dissipation :
Net Weight:
585g
Color:
Black
Size for City Bike Seat:
26*22*13cm/10.2*8.6*5inch
Size for MTB Bike Seat:
27*17*10cm/10.6*6.7*4inch
Universal fit:
Yes
Package included:
Saddle x1 :
Installation tool x2 :
Black waterproof cover x1 :
User Manual x1 :

Стоката во категоријата