0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Универзална Прилагодлива Задна Решетка За Велосипеди, Седиште За Носач На Планински Велосипеди, Задна Полица За Велосипеди Од Алуминиумска Легура, Држач За Торби ?

Универзална Прилагодлива Задна Решетка За Велосипеди, Седиште За Носач На Планински Велосипеди, Задна Полица За Велосипеди Од Алуминиумска

DEN 657.60
Во магацинот.

Тековен

●Премиум Материјал ● - Решетката За Велосипеди е изработена од алуминиумска легура, издржлива, цврста и лесна, отпорна на судир и не е лесно деформирана и обезбедува долготрајна употреба, Поддржува до 9 КИЛОГРАМИ товар ●Големина на решетката-329,4*12,1 см / 11,6*4,8 инчи. Должината може да се прилагоди. Одговара за повеќето мажи и жени. доволно силен и добро изграден за носење тежок багаж, може да издржи ДО 9 КИЛОГРАМИ. ● Прилагодлив Дизајн Q - прилагодлив дизајн на стегач за брзо ослободување. Одговара на тркалезна цевка на седиштето. Мултифункционална решетка, тоа е исто така браник за вашиот велосипед. Задните Лавици за Велосипеди се лесни за инсталирање и отстранување.направете вашиот багаж да не биде изгребан од тркалото или краците. ● Лесен За Инсталирање - систем За монтирање на торби со Брзо ослободување. Можете да ја прилагодите должината на задната полица, должината. Со еластично јаже што ќе ви помогне да го прицврстите багажот. ●Широко Примена-Оваа задна решетка е совршена за долго возење велосипед и екскурзии до прифаќање доволно дневни потреби. Погоден за планински велосипед и друмски велосипед чиј дијаметар на столбот на седиштето е помал од 33мм, како што се друмски велосипед, планински велосипед, дебел велосипед итн. Решетката за велосипеди е изработена од алуминиумска легура, издржлива, цврста и лесна, отпорна на судир и не е лесно деформирана и обезбедува долготрајна употреба, може да поддржува ДО 9 КИЛОГРАМИ товар.

Параметри на производот

Color:
Black + Silver
Material:
High-strength aluminum alloy
Application:
Sit pipe diameter below 32mm
Load Capacity:
9KG
Total Length:
Approx. 49.1cm / 19.3in
Seat Size(l*w):
Approx. 29.4*12.1cm / 11.6*4.8in
Weight:
Approx. 627g
Package List:
1 * Bicycle Rack :
1 * Fastener Rope with Light Reflective Plate:
Note:
Please allow 1-2cm (0.4-0.8) differences due to manual measurement, thanks.:

Стоката во категоријата