0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
DOEFO 6 парчиња капаци на Трамполин Пол, Заштита за безбедност од 40см безбедност на Трамбалин пол со пена | Додатоци за брануваа, повеќенаменски подлога за покривање н?

DOEFO 6 парчиња капаци на Трамполин Пол, Заштита за безбедност од 40см безбедност на Трамбалин пол со пена | Додатоци за брануваа,

DEN 111.84
Во магацинот.

Тековен

° Мазен и чист : Трамплин пол на ракав е изработен од висококвалитетен материјал за пена PE, кој е издржлив, мазен, водоотпорен, чист, отпорен на сонце и не е лесен за деформирање ° Спречете ги несреќите : Пената за куќиште на брануваа може да го заштити вашето дете да не се повреди кога ќе ги погоди столбовите на брануваа додека скокаат, што ќе помогне да се спречат несреќи. ° Погодно за употреба : Подлога за пена од брануваа е погодно за употреба. Може да биде слободно и лесно да се направи во столбови со различни големини. Тоа е многу практично. ° Мулти-намена алатка : Ракавот за пена од брануваа е мулти-намена алатка, која е погодна за внатрешни или надворешни брануваа. Широко се користи и многу практично. ° Направете ги вашите деца среќни : Покриената пена од брануваа користи светли бои, така што може да донесе повеќе бои во вашата брануваа и да ги израдува вашите деца. Тоа е многу практично. ° Мазен и чист : Трамплин пол на ракав е изработен од висококвалитетен материјал за пена PE, кој е издржлив, мазен, водоотпорен, чист, отпорен на сонце и не е лесен за деформирање. ° Спречете ги несреќите : Пената за куќиште на брануваа може да го заштити вашето дете да не се повреди кога ќе ги погоди столбовите на брануваа додека скокаат, што ќе помогне да се спречат несреќи. ° Погодно за употреба : Подлога за пена од брануваа е погодно за употреба. Може да биде слободно и лесно да се направи во столбови со различни големини. Тоа е многу практично. ° Мулти-намена алатка : Ракавот за пена од брануваа е мулти-намена алатка, која е погодна за внатрешни или надворешни брануваа. Широко се користи и многу практично. ° Направете ги вашите деца среќни : Покриената пена од брануваа користи светли бои, така што може да донесе повеќе бои во вашата брануваа и да ги израдува вашите деца.

Параметри на производот

Product Name:
Trampoline Pole Foam Cover
Color:
Black, Orange, Green
Material:
PE foam
Individual weight:
about 8g
Individual length:
about 40cm/15.75in
Outer diameter:
about 4.6cm/1.81inch
Inner diameter:
about 2.6cm/1inch
Package List:
Trampoline Pole Foam Cover *6pcs:
Notes:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3cm. :

Стоката во категоријата