0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
БЕСПЛАТНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНОСТ ЗА БОКСИНГ, БЕЗБЕДНИЦИ ВАШНИЦИ ЗА СВЕТСКИ СОВЕТНИЦИ, Опрема за бокс?

БЕСПЛАТНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНА БЕЗБЕДНОСТ ЗА БОКСИНГ, БЕЗБЕДНИЦИ ВАШНИЦИ ЗА СВЕТСКИ

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Корпи за пробивање брзина на боксот-Нашите торби за брзина на удирање се изработени од високо квалитетна издржлива PU кожа, има отпорност на пукнатини и издржливост, уникатен дизајн на форма може да обезбеди добра рамнотежа при удирање, обложени со повеќеслојни полиестерски памучен материјал за да се постигнат високи перформанси на враќање, силна и стабилна структура ? Високи перформанси торба за брзина на надувување - надворешната површина на торбата за брзина на удирање користи засилено шиење, што може ефикасно да го спречи загубата на воздухот, да ја одржува формата на торбата за брзина на удирање и нема лесно да се деформира и оштетува, дури и ако постојано се погоди . Опремена со пумпа за надувување, кога воздухот ќе се изгуби, топката за брзина може да се надополни со воздух навреме за да се обезбеди долгорочна употреба. Најдобар избор за спорт - торбата за удирање брзина на боксот може да ги обучи вашите вештини за бокс, да ја подобри координацијата на рацете и очите, да ја подобри брзината на реакција на телото, агилноста и експлозивноста, да ја зголемите силата и издржливоста на мускулите и е висока калориска согорувана анаеробна вежба. Погодниот дизајн на торбата за брзина на боксот поставен на wallидови е совршен за секоја про салата или домашна салата. ? Лесно за инсталирање - Доаѓа комплетно со додатоци и може да се инсталира за неколку минути.

Параметри на производот

Стоката во категоријата