0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алатката За Голф Со Голф Мујен, Маркер За Топче За Голф, Маркери За Топки За Усогласување На Голф За Ставање, Додатоци За Голф За Помош За Обука На Топчиња За Голф Со ?

Алатката За Голф Со Голф Мујен, Маркер За Топче За Голф, Маркери За Топки За Усогласување На Голф За Ставање, Додатоци За Голф За Помош

DEN 238.08
Во магацинот.

Тековен

`+Мултифункционални Функции Оваа алатка за поправка на голф дивот има повеќе функции 1) Голф Топката Маркер-Тројна Песна Топката Маркер (ставање усогласување и цел алатка). 2) Алатка За Поправка На Дивот – Поправете ознаки и дивоти на топката (поправка на зелениот голф). 3) Држач За Голф-Потпрете ги вашите палки за голф на зелено. 4) Чистач На Жлебови-Отстранете ја калта и остатоците од вашите пегли за голф. Оваа Алатка За Поправка На Голф И Маркер За Топче За Голф е едноставна за употреба, има пет функции и е добар помошник за поправка на зелените. Изработени од висококвалитетна легура на цинк. Одлична повеќенаменска алатка за обележување на вашата топка за голф, насочувајќи ја дупката на зелената боја за единствената што ја става зелената боја. Направено со уникатна технологија за гравирање и добар дизајн. ?● Мултифункционални Функции Оваа алатка за поправка на голф divot има повеќе функции : + Маркер За Топче За Голф – Маркер За Топка Со Тројна Патека (ставање алатка За Усогласување и нишанење )+ Алатка За Поправка На Дивот – Поправете ги ознаките и дивотите на топката (поправете го држачот за Голф green) – Одморете ги клубовите за голф на Зелениот чистач на жлебови – Отстранете ја калта и остатоците од железото за голф голф Шапка ?●Одличен Материјал● оваа мултифункционална алатка за поправка на голф со пет во едно е изработена од одличен материјал од легура на цинк, издржлив, целосно метален и има цврст клип.

Параметри на производот

Стоката во категоријата